Hotel Lazure Residential Building

Hotel Lazure Residential Building 5*, Herceg Novi, Crna Gora, nalazi se u mestu Meljine, nedaleko od Herceg Novog na oko 3 km od grada.veka i novog rezidencijalnog dela.godine.

Hotel Lazure Residential Building

Hotel Lazure Residential Building 5*, Herceg Novi, Crna Gora, nalazi se u mestu Meljine, nedaleko od Herceg Novog na oko 3 km od grada. Hotel Lazure Residential Building se nalazi na samoj obali mora, okružen malom marinom. Hotel se sastoji od 2 zgrade koje nisu medjusobno povezane, od istorijske zgrade Lazareta iz 18.veka i novog rezidencijalnog dela. Staro istorijsko zdanje je kombinacija elegante Mediteranske arhitekture u kombinaciji sa finim prirodnim materijalima i stakla što stvara prelepu sliku i daje magiju starom zdanju. Zdanje je veoma pažljivo renovirano i pretvoreno u butik hotel vrhunskog kvaliteta, koji svojim sadržajima pruža gostima nezaboravno iskustvo, dok je rezidencijalni novi deo otvoren avgusta 2021.godine. Hotel Lazure Residential Building i marina Lazure imaju prelep pogled na Bokokotorski zaliv.

Hotelski sadržaj: recepciju, 3 restorana, vinski bar. U jednom od restorana gosti mogu uživati u ukusima mediteranske kuhinje, dok u vinskom i salonskom baru na raspolaganju je veliki izbor kvalitetnijih vina. Hotel poseduje konferencijsku salu, Wi-Fi internet, parking (do popune mesta), welness centar (nije povezan toplim hodnikom sa hotelskim zgradama) sa zatvorenim bazenom i nekoliko tipova sauna, dok su dostupni razni kozmetički tretmani ut doplatu. Hotel ima direktan pristup šljunkovitoj plaži koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Smeštaj: Residencijalni deo se sastoji od 104 sobe, studia i apartmana. Sve sobe su prostrane i moderno opremljene sa svetlim bojama i imaju pogled na planinu, dvorište i na more. Sve smeštajne jedinice su klimatizovane i poseduju TV, telefonsku liniju, Wi-Fi internet, minibar, fen za kosu i kupatilo sa tušem, dok studia i suitovi imaju dnevnu sobu sa kuhinjom i sofom. Većina soba ima balkon.

Usluga: Hotel Lazure Residential Building nudi noćenje sa doručkom u glavnoj zgradi (doručak - švedski sto ili američki doručak).


Hotel Lazure Residential Building

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bar
  • Parking
  • Restoran
  • Salon lepote
  • Sauna
  • Sef
  • Wellness centar
  • Zatvoreni bazen