Hotel Lighthouse

Hotel Lighthouse

Hotel Lighthouse, Igalo (Crna Gora), Hotel Lighthouse je sagradjen 1978. godine i nosio je ime Metalurg. Hotel se nalazio se u društvenom vlasništvu sve do 2008. godine kada je privatizovan.

Hotel Lighthouse

Hotel Lighthouse, Igalo (Crna Gora), Hotel Lighthouse je sagradjen 1978. godine i nosio je ime Metalurg. Hotel se nalazio se u društvenom vlasništvu sve do 2008. godine kada je privatizovan. Od tada je prioritet kontinuirano podizanje nivoa kvaliteta usluga i rekonstrukcija hotela. Nakon delimične rekonstrukcije hotela 2011. godine hotel je dobio i novo ime Lighthouse. Hotel posjeduje 365 ležajeva raspoređenih u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima .

Hotel Lighthouse se nalazi u centru Igala (Herceg Novi) zbog svoje pozicije i sadržaja, idealan je kako za goste koji žele odmor tako i za organizovanje kongresa i seminara. Neposredna blizina brojnih restorana, suvenir šopova, prodavnica, mogućnost organizovanja brojnih izleta  za goste koji žele aktivan odmor i  dobar odnos cijene i kvaliteta usluge čine hotel Lighthouse pravim izborom za svakog gosta koji želi da istinski uživa u čarima leta. 

Hotelski sadržaji: Gostima su na raspolaganju restoran, aperitiv bar, beauty salon (fizikalna terapija i rehabilitacija, masaža, tretmani lica i tela, pedikir, manikir, depilacija toplim i hladnim voskom).

Smeštaj: Lighthouse ima dve kategorije smještaja - superior sobe i apartmani i standardne sobe i apartmani. Sve sobe sadrže klima uređaj, LCD televizor, kablovsku telviziju, telefon, mini bar, kupatilo sa tuš kabinom, sobne papuče, balkon/terasu, fen za kosu, sef, besplatan pristup internetu. Sve sobe su moderno dizajnirane i opremljene s najmeštajem toplih tonova, usklađenim s najfinijom posteljinom i kvalitetnom toaletnom kozmetikom. Pažljivo dekorisane i opremljene, ove sobe su potpuno prilagođene uživanju i potrebama gosta.

Usluga: Polupansion, doručak i večera, švedski sto.


Hotel Lighthouse

SADRŽAJ HOTELA

  • Lobi bar
  • Restoran