HOTEL LUCKY BANSKO

Hotel Lucky Bansko 5*, Bansko (Bugarska) je hotel apartmanskog tipa sa dostupnim apartmanima i studijima.Nalazi se na ulazu u Bansko,oko 450m od centra i 2km od gondole. Bansko zimovanje i skijanje

HOTEL LUCKY BANSKO

Hotel Lucky Bansko 5*, Bansko (Bugarska) je hotel apartmanskog tipa sa dostupnim apartmanima i studijima.Nalazi se na ulazu u Bansko,oko 450m od centra i 2km od gondole.

Smeštaj: Hotel Lucky raspolaže sa 102 luksuzno opremljena studija i apartmana,a svi imaju telefon, SAT TV, internet, sef, opremljenu kuhinju, kupatilo sa fenom.

  • Studio Lux za 2-3 osobe (2+1): Namenjen smeštaju maksimalno dve odrasle osobe i jednog deteta.
  • Jednosobni apartman  za 2-3 osobe (2+1): Namenjen smeštaju maksimalno dve odrasle osobe i jednog deteta.
  • Jednosobni apartman Delux za 2-3 osobe (2+3): Namenjen smeštaju maksimalno dve odrasle osobe i troje dece ili troje odraslih i dvoje deteta.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi bar, room servis, igraonica za decu, savremeni spa centar, zatvoreni bazen, đakuzi, solarijum, sauna, ledena soba, parno kupatilo, fitnes sala, masaža, kozmetički salon.

Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, saune, đakuzija, parnog kupatila, internet, mini klub za decu sa bebisiterkom (za decu od 3 do 6 god) od 08:00 do 22:00h, prevoz do gondole.

Ishrana: doručak (samoposluženje – švedski sto). Mogućnost doplate polupansiona.

Bansko zimovanje - Zimovanje i skijanje Bugarska.
 

Morate iz prve ruke iskusiti neverovatnu prirodu Bansko i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Bugarska zimovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Bugarska cene. Bansko zimovanje i skijanje. Bugarska hoteli. Bugarska Last Minute.
 
 

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP 510/2020.
Turistička agencija „SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!

 

 


HOTEL LUCKY BANSKO