Hotel Mediterranean Olympus

Hotel Mediterranean Olympus 4* (Litohoro, Grčka) Ovaj predivan hotel nalazi se na mirnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od glavnog trga u mestu Litohoro.. Sobe za nepušače. Litohoro hoteli.

Hotel Mediterranean Olympus

Hotel Mediterranean Olympus 4* (Litohoro, Grčka) Ovaj predivan hotel nalazi se na mirnoj lokaciji, na pešačkoj udaljenosti od glavnog trga u mestu Litohoro. U ponudi ima prelepo uređene sobe i zajedničke prostorije, kao i spa sadržaje. Nudi vam izvanredan ambijent tokom vašeg boravka u Litohoru, spajajući glamur starog sveta sa modernim sadržajima. Ovaj prelep hotel nalazi se na nekoliko koraka od raznih restorana i prodavnica u Litohoru. Objekat je smešten na pešačkoj udaljenosti od raznih pešačkih staza na planini Olimp.

Sadržaj hotela: Svaka soba je pažljivo uređena sa posebnom pažnjom posvećenom detaljima i vašoj udobnosti. Hotel sadrži recepciju, lobi bar, restoran, besplatan bežični internet, Spa centar, bazen i saunu..

Sadržaj soba: klima (grejanje/hlađenje), telefon, SAT TV, LCD televizor, sef, Wi-Fi internet, mini bar (uz doplatu na licu mesta), kada/tuš, fen, balkon s predivnim pogledom. Sobe za nepušače.

Litohoro Hoteli Grcka - Olimpska regija letovanje.

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Olimpske regije, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Litohoro letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Litohoro cene. Litohoro hoteli. Grcki hoteli. Litohoro Last Minute.


Hotel Mediterranean Olympus

SADRŽAJ HOTELA

  • Lift
  • Lobi bar
  • Restoran
  • Sauna
  • Spa centar
  • Zatvoreni bazen