Hotel Per Astra

Hotel Per Astra

Hotel Per Astra, Perast(Crna Gora) se nalazi na 80 metara od plaže i nudi luksuzne suite smeštajne jedinice sa spa kadama i besplatnim WiFi internetom.

Hotel Per Astra

Hotel Per Astra, Perast(Crna Gora) se nalazi na 80 metara od plaže i nudi luksuzne suite smeštajne jedinice sa spa kadama i besplatnim WiFi internetom. Smeštajni objekat poseduje besplatan parking i bazen na otvorenom sa pogledom na Kotorski zaliv.

Gosti mogu da se opuste u sauni i spa kadi ili da uživaju u masaži u spa i velnes centru. U prostoru oko bazena su obezbeđene ležaljke. Sve sobe u ovom dizajn hotelu imaju flat-screen TV sa kablovskim kanalima, bademantil, papuče i prostor za sedenje.

Hotel Per Astra je smešten u podnožju brda Sveti Ilija, na manje od 10 minuta hoda od starog baroknog centra Perasta. Iz hotela se pruža jedinstven pogled na obalu i obližnja ostrva. Gosti mogu da stignu za manje od 20 minuta vožnje automobilom do Kotora, poznatog po brojnim znamenitostima kao što su Pomorski muzej, Crkva Svetog Luke i Katedrala Svetog Tripuna.


Hotel Per Astra

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Lobi bar
  • Restoran