Hotel Rachoni Bay Resort

Hotel Rachoni Bay Resort 3* (Skala Rahoni,Tasos) je novoizgrađeni deo kompleksa u čijem sastavu se još nalaze i hotel Rachoni Beach koji su građeni u ranijem periodu. dete do 4 g

Hotel Rachoni Bay Resort

Hotel Rachoni Bay Resort 3* (Skala Rahoni,Tasos) je novoizgrađeni deo kompleksa u čijem sastavu se još nalaze i hotel Rachoni Beach koji su građeni u ranijem periodu. Nalazi se u malom mestu Skala Rahoni udaljenom 12 km od glavnog grada Limenasa. Privilegija ovog hotela se ogleda u tome što je lociran direktno na peščanoj plaži na kojoj se čak može naći i prirodni hlad.

Sadržaj hotela: Hotel ima veliki bazen, restoran, bar na bazenu, malu teretanu,recepciju, sef na recepciji (uz doplatu) i parking prostor. Ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži su besplatni. Doručak i večera se služe po principu švedskog stola.

Sadržaj soba: Sve sobe imaju telefon, klima uredjaj (uključen u cenu aranžmana), TWC sa fenom, mali frižider, SAT TV, A/C i terasu.

Standardne sobe su veličine oko 20m2, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i pomoćni ležaj).

Superior sobe su renovirane, veličine su oko 23m2, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i pomoćni ležaj). dete do 4 g. je besplatno i deli zajednički ležaj

Deluxe sobe su renovirane, veličine su oko 26m2, namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj“ i pomoćni ležaj).

Porodične (family) sobe su veličine oko 40 m2, namenjene su za 2-4 osobe i sastoje se iz spavaće sobe (2 standardna ležaja ili „francuski ležaj) i dnevnog boravka (2 sofe) u okviru kojeg se nalazi i mala kuhinja. 

Usluga: polupansion ili all inclusive (doručak – švedski sto)

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Parking
  • Restoran
  • Suncobrani i ležaljke
  • Teretana