Hotel Ramada D'Ma Royal/ Paradise

Hotel Ramada D'Ma / Royal Paradise Bangkok: Ramada D'MA Hotel 4Predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak grada zbog idealne lokacije u poslovnom delu grada, u blizini poznatih soping centara.

Hotel Ramada D'Ma Royal/ Paradise

Hotel Ramada D'Ma / Royal Paradise

Bangkok: Ramada D'MA Hotel 4
Predstavlja odličnu polaznu tačku za obilazak grada zbog idealne lokacije u poslovnom delu grada, u blizini poznatih soping centara.
Gostima hotela su na raspolaganju prostran loby bar, internacionalni restoran u okviru koga se posluzuje doručak, ručak i večera, otvoreni bazen, fitness centar, teretana, room service dostupan 24h.
Hotel raspolaže sa 286 soba i suite-ova. Sve sobe imaju kupatilo WC/tuš kabinu, kadu, bademantil, fen, centralni klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, set sa kafu i čaj.
Usluga: noćenje sa doručkom.
Puket: Royal Paradise Hotel & Spa 4
Ovaj objekat je udaljen 10 min hoda od plaže. Hotel i spa Royal Paradise nalazi se na izvanrednoj lokaciji pored plaže Patong, na oko 400m od robne kuće Jungceylon. U ponudi ima otvoreni bazen, 4 restorana, bežični internet i besplatan parking.
Hotel Royal Paradise smešten je na 300 metara od mesta za noćni provod na Bangla Roudu. Tematski park Phuket FantaSea i tržni centar Central Festival udaljeni su 10 km a na 3km udaljenosti se nalazi Cabaret show.
Elegantne sobe hotela Royal Paradise su opremljene klasičnim nameštajem od drveta i sadrže udobne prostore za sedenje. Pojedine sobe imaju sopstveni balkon sa pogledom na bazen ili na vrt. Tokom boravka se možete opustiti u spa centru, koji nudi niz masaža i tretmana za negu tela. Nakon vežbanja u fitnes centru možete posetiti saunu ili koristiti hidromasažni bazen.
Gastronomski užici u hotelu Royal Paradise uključuju bogat švedski sto sa internacionalnim jelima u kafeu Coconut. Izvrsna kineska jela služe se u restoranu The Royal Kitchen, koji se nalazi na 25om spratu, sa kojeg se pruža panoramski pogled na zaliv Patong.


Hotel Ramada D'Ma Royal/ Paradise

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bazen
  • Lobi bar
  • Restoran
  • Snack bar
  • Teretana
  • TV sala