Hotel Regent Porto

Hotel Regent Porto

Hotel je odlično povezansa tri međunarodna aerodroma – Tivat (4,6 km), Dubrovnik (47km) i Podgorica (90km). Hotelski sadržaji: U ponudi su otvoreni bazen, spa i Welnes centar.

Hotel Regent Porto

Hotel Regent Porto 5*, Tivat, Crna Gora - Regent Porto Montenegro hotel smešten je u srcu poznatog nautičkog naselja – Porto Montenegro, u okviru koga se nalazi jahting klub i usluge jedrenja svetskog standarda, veliki izbor restorana i barova kao i veliki broj maloprodajnih objekata, od najfinijeg izbora vina do luksuzne mode. Hotel je odlično povezansa tri međunarodna aerodroma – Tivat (4,6 km), Dubrovnik (47km) i Podgorica (90km). Pomenuti aerodromi nude dobre veze za čarter i redovne linije, kao i mogućnost sletanja privatnim avionima.

Hotelski sadržaji: U ponudi su otvoreni bazen, spa i Welnes centar. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. U otmenom ambijentu restorana gosti mogu uživati u izvrsnim jelima, dok bar Library, zimska i italijanska bašta, kafe Gourmet Corner i salon Regent nude raznovrsniju ponudu jela i zabavnih sadržaja. Spa centar Regent sadrži tursko i parno kupatilo, saune, teretanu i zatvoreni bazen. U blizini hotela nalaze se tereni za tenis i skvoš i kuglana. Marina svetske klase sa 250 vezova nudi vrhunski jahting klub i kompletne sadržaje za jedrenje. Na raspolaganju su brojni kafei, restorani kraj mora i ekskluzivne prodavnice u kojima se prodaju proizvodi domaćih i internacionalnih brendova, od izvrsnih vina do luksuznih modnih artikala.

Smeštaj: Regent Porto Montenegro nudi izbor od 175 soba i apartmanima sa jednom do tri spavaće sobe u okviru tri krila: Venezia, Aqua i Baia, pružajući sofisticirani, savremeni životni prostor koji se ističe multifunkcionalnim dizajnom. Najveći broj hotelskog smeštaja nudi jedinstveni pogled na more i marinu dok ostatak smještajnih jedinica gleda na zelenilo okolnih planina. Hotel raspolaže i sa 3 sobe za osobe sa fizičkim invaliditetom. Smeštajne jedinice su sa balkonom ili terasom i opremljene su klima-uređajem, sefom i flat-screen TV-om sa satelitskim kanalima. Prostrana kupatila imaju bade-mantile, papuče i toaletni pribor.

Usluga: Noćenje/ doručak, švedski sto.

Plaža: Gosti hotela mogu koristiti neku od obližnjih plaža. Najbliža je oko 200 m od hotela.
Hotel Regent Porto

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Dečiji bazen
  • Kuglanje
  • Parno kupatilo
  • Sauna
  • Spa centar
  • Teniski teren
  • Teretana
  • Tursko kupatilo
  • Zatvoreni bazen