Hotel Residence

Hotel Residence

Hotel Residence, Sveti Stefan, Crna Gora - smešten je iznad magistralnog puta E80. Iz objekta se pruža pogled na more. Najbliža plaža udaljena je 280 metara od smeštaja.  

Hotel Residence

Hotel Residence, Sveti Stefan, Crna Gora - smešten je iznad magistralnog puta E80. Iz objekta se pruža pogled na more. Najbliža plaža udaljena je 280 metara od smeštaja. Gostima su u hotel Residence na raspolaganju restoran i besplatan WiFi.

Sve smeštajne jedinice imaju klima-uređaj, TV sa kablovskim kanalima i sef, a pojedine takođe uključuju terasu ili balkon. Smeštajne jedinice poseduju sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Na raspolaganju je i zajednička terasa za sunčanje.

Gosti mogu da uživaju u odabranim lokalnim specijalitetima od morskih plodova i jelima internacionalne kuhinje ili da se opuste uz piće u baru u foajeu. Uz doplatu je dostupan i izbor masaža i kozmetičkih tretmana.

Aerodrom u Tivtu udaljen je 27 km od smeštaja, a Aerodrom u Podgorici 57 km. Privatni parking u okviru objekta može se besplatno koristiti, a usluga prevoza od/do aerodroma dostupna je uz doplatu.

 


Hotel Residence

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Igraonica za decu
  • Lobi bar
  • Restoran
  • Zatvoreni bazen