Hotel Seven Seas Sealight Elite

Hotel Seven Seas Sealight Elite

Hotel Seas Sealight Elite, Kusadasi (Turska). Gostima su na raspolaganju lobi i recepcija. Bežični pristup internetu je dostupan putnicima u javnim prostorima. Na raspolaganju su i sef i mini bar

Hotel Seven Seas Sealight Elite

Hotel Seas Sealight Elite, Kusadasi (Turska). Gostima su na raspolaganju lobi i recepcija. Bežični pristup internetu je dostupan putnicima u javnim prostorima. Dostupne su razne gastronomske opcije, uključujući restoran, bar i pab.

Dostupne su razne prodavnice, uključujući supermarket. U sklopu hotela nalazi se igralište i atraktivna bašta. Dodatne mogućnosti smeštaja uključuju TV salu i biblioteku. Dostupne usluge i sadržaji uključuju uslugu čuvanja dece, uslugu čuvanja dece, poslugu u sobu, uslugu pranja veša i frizera.

 

Usluga iznajmljivanja bicikala (uz doplatu) pruža gostima priliku da samostalno istraže okolinu.

Sobe

Svaka od soba je klimatizovana, ima dnevni boravak i kupatilo. Većina soba ima balkon sa pogledom za uživanje gostiju. Većina smeštajnih jedinica ima bočni pogled na more.

Gosti mogu uživati u dobrom noćnom snu na bračnom krevetu. Za mlađe putnike na raspolaganju su krevetići. Na raspolaganju su i sef i mini bar. Mini frižider i stanica za čaj/kafu obezbeđuju ugodan boravak.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE


Hotel Seven Seas Sealight Elite

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bazen
  • Lobi bar
  • Mini klub
  • Restoran
  • Zatvoreni bazen