Hotel Slovenska plaža 3*

Hotel Slovenska plaža 3*

Turistički grad je u potpunosti renoviran jula 2012. godine. Resort Slovenska plaža nalazi se u samom centru Budve. Potrebno je 10 minuta lagane šetnje do antičkog Starog grada. .

Hotel Slovenska plaža 3*

Hotel Slovenska plaža 3*, Budva, Crna Gora, svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja neobičan turistički grad u kome su glavne privlačne tačke: mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine.Turistički grad je u potpunosti renoviran jula 2012. godine. Raspolaže smeštajnim jedinicama koje su raspoređene u dve kategorije 3+ * i 4* sa kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno letovanje.

Resort Slovenska plaža nalazi se u samom centru Budve. Potrebno je 10 minuta lagane šetnje do antičkog Starog grada. Na jednom mestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor – od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Slovenska plaža je grad prepun zelenila i cveća, a tu su i restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni. Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine. Sertifikat “Ekolabel” obavezuje da se poslovanje čitavog kompleksa “Slovenska plaža”, koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Hotelski sadržaji:

Wellness & Spa

Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates i zumba na travi ispod hladovine drveća. Za najmlađe je organizovana škola plivanja. Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije. Gosti Slovenske plaže uz određene pogodnosti mogu koristiti wellness & spa centar u okviru hotela Aleksandar (gym sala, sauna i whirlpool) koji se nalazi u blizini kompleksa. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena koji su uz doplatu dostupni gostima, kao i tereni za mini golf na prostoru od 400m².

Animacija

Posebna pažnja je namenjena najmlađim gostima. Njima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 m2 deca će se zabaviti raznovrsnim sadržajem. Tu su tromboline, tobogani, teren za mini golf i ostali zanimljivi sadržaji. U savremeno opremljenoj dečjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa, deca mogu koristiti hit dečji lavirint i baby kutak koji je namenjen najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dečjih rođendana. U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd…

Muzički program je organizovan za posetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive.
U toku letnjeg perioda od 15. juna do 15 septembra na bazenu Rondo otvoren je letnji bioskop, koji gosti hotela mogu posetiti uz posebne pogodnosti. Na pjacetama kompleksa u toku celog leta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, dečjih predstava, crnogorskog nasleđa, ulličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan.

Dodatni sadržaji: 
Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu.
Wirless Internet u celom naselju: sobe, svi javni punktovi: recepcija, lobby, restorani, bazen, uz doplatu.
Dečja igraonica, Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija

U okviru kompleksa nalaze se dva bazena Kids Pool i Rondo, na kojima je korišćenje plažnih rekvizita uključeno u cenu. Kids pool otvoreni bazen sa slatkom vodom za najmlađe posetioce nudi vodene tobogane, gumeni grad i celodnevnu animaciju. U večernjim časovima na ovom bazenu održavaju se predstave za decu. Bazen Rondo otvoreni bazen sa slanom vodom nudi mogućnost osveženja i odmora, uz koriščenje djakuzija tokom dana i uživanje u programu animacije u večernjim satima. U okviru bazena Rondo nalazi se i koktel bar gde se gosti mogu osvežiti različitim bezalkoholnim i alkoholnim koktelima.

Smeštaj:

Potpuno adaptirane smeštajne jedinice koje opremljenošću i sadržajem odgovaraju kategoriji hotela sa 3*. Resort ima 522 smještajne jedinice kategorije 3*. Deo resorta koji obuhvata 3 * ima 414 soba i 108 apartmana, od kojih 323 smještajne jedinice imaju svoje terase. Dobro označene i povezane smeštajne jedinice kompleksa omogućavaju gostima jednostavno snalaženje kroz naselje.

Comfort dvokrevetna soba sa pomoćnim ležajem: Ugodne dvokrevetne sobe sa odvojenim krevetima i pomoćnim ležajem. Pomoćni ležaj je trosed. Ove sobe posjeduju terasu oivičenu fasadnim zidom. Sobni sadržaj: sef,telefon,Klima-air condition,sto, kablovska televizija,flat tv ekran, internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama), mini frižider,orman,
dečiji krevetac (uz doplatu).

Dvokrevetna soba sa terasom/ bez terase: Standardna dvokrevetna soba, mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Soba je opremljena svom standardnom hotelskom opremom. Prostrano kupatilo sa tušem. Kvadratura sobe cca 21 m². Sobni sadržaj: sef,telefon,Klima-air condition,sto, kablovska televizija,flat tv ekran, internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama), mini frižider,orman, dečiji krevetac (uz doplatu).

Porodični apartman sa terasom: Ovi apartmani posjeduju dve prostorije, spavaću sobu sa francuskim ležajem i sofom za sjedenje (mogućnost razvlačenja), a u drugoj odvojeni kreveti. Standardno kupatilo sa opremom. U okviru apartmana je i terasa sa mobilijarom za sedenje i pogledom na lepo uredjene vrtove resorta. .Sobni sadržaj: sef,telefon,Klima-air condition,sto, kablovska televizija,flat tv ekran, internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama), mini frižider,orman, dečiji krevetac (uz doplatu).

Studio apartman sa kuhinjom: Apartmani sa komotnom prostorijom namještenom sa francuskim ležajem i mini kuhinjom kao i opremom za sjedenje. Ovaj tip apartmana ima terasu sa mobilijarom. Sobni sadržaj: sef,telefon,Klima-air condition,sto, kablovska televizija,flat tv ekran, internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama), mini frižider,orman, dečiji krevetac (uz doplatu).

Usluga:

Polupansion (doručak i večera, švedski sto), All inclusive, noćenje/doručak

ALL INCLUSIVE usluga obuhvata doručak, ručak i večeru, uz celodnevnu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića (u intervalu od 10h do 22h).
Napomena: navedene informacije u vezi all inclusive usluge su informativnog karaktera. Hotel zadržavo pravo promene.

Plaža:

Na samo 50 metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža budvanska plaža Slovenska plaža, duga 1600 metara. Gosti turističkog naselja koriste ovu plažu, a u zelenom pojasu neposredno uz plažu gosti mogu uz povoljne cene i dodatne popuste koristiti plažni mobilijar.
Hotel Slovenska plaža 3*

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Animatorski program
  • Bar
  • Bazen
  • Frizerski salon
  • Igraonica za decu
  • Jacuzzi
  • Restoran
  • Salon lepote