Hotel Slovenska plaža 4*

Hotel Slovenska plaža 4*

Turistički grad je u potpunosti renoviran jula 2012. godine. Resort Slovenska plaža nalazi se u samom centru Budve. Potrebno je 10 minuta lagane šetnje do antičkog Starog grada.

Hotel Slovenska plaža 4*

Hotel Resort Slovenska plaža 4*, Budva, Crna Gora, svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja neobičan turistički grad u kome su glavne privlačne tačke: mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine.

Turistički grad je u potpunosti renoviran jula 2012. godine. Raspolaže smeštajnim jedinicama koje su raspoređene u dve kategorije 3* i 4* sa kompletnim sadržajima neophodnim za opušteno letovanje.

Resort Slovenska plaža nalazi se u samom centru Budve. Potrebno je 10 minuta lagane šetnje do antičkog Starog grada. Na jednom mestu koncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor – od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Slovenska plaža je grad prepun zelenila i cveća, a tu su i restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, turističke agencije, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni. Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine. Sertifikat “Ekolabel” obavezuje da se poslovanje čitavog kompleksa “Slovenska plaža”, koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Hotelski sadržaji:

Wellness & Spa
Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates i zumba na travi ispod hladovine drveća. Za najmlađe je organizovana škola plivanja. Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije. Gosti Slovenske plaže uz određene pogodnosti mogu koristiti wellness & spa centar u okviru hotela Aleksandar (gym sala, sauna i whirlpool) koji se nalazi u blizini kompleksa. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena koji su uz doplatu dostupni gostima, kao i tereni za mini golf na prostoru od 400m².

Animacija
Posebna pažnja je namenjena najmlađim gostima. Njima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 m2 deca će se zabaviti raznovrsnim sadržajem. Tu su tromboline, tobogani, teren za mini golf i ostali zanimljivi sadržaji. U savremeno opremljenoj dečjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa, deca mogu koristiti hit dečji lavirint i baby kutak koji je namenjen najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dečjih rođendana. U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd…

Muzički program je organizovan za posetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive.
U toku letnjeg perioda od 15. juna do 15 septembra na bazenu Rondo otvoren je letnji bioskop, koji gosti hotela mogu posetiti uz posebne pogodnosti. Na pjacetama kompleksa u toku celog leta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, dečjih predstava, crnogorskog nasleđa, ulličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan.

Dodatni sadržaji:
Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu.
Wirless Internet u celom naselju: sobe, svi javni punktovi: recepcija, lobby, restorani, bazen, uz doplatu.
Dečja igraonica, Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija

U okviru kompleksa nalaze se dva bazena Kids Pool i Rondo, na kojima je korišćenje plažnih rekvizita uključeno u cenu. Kids pool otvoreni bazen sa slatkom vodom za najmlađe posetioce nudi vodene tobogane, gumeni grad i celodnevnu animaciju. U večernjim časovima na ovom bazenu održavaju se predstave za decu. Bazen Rondo otvoreni bazen sa slanom vodom nudi mogućnost osveženja i odmora, uz koriščenje djakuzija tokom dana i uživanje u programu animacije u večernjim satima. U okviru bazena Rondo nalazi se i koktel bar gde se gosti mogu osvežiti različitim bezalkoholnim i alkoholnim koktelima.

Smeštaj:

Potpuno adaptirane smeštajne jedinice koje opremljenošću i sadržajem odgovaraju kategoriji hotela sa 4* Dobro označene i povezane smeštajne jedinice kompleksa omogućavaju gostima jednostavno snalaženje kroz naselje. Naselje čini 10 zasebnih vila, funkcionalnih celina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana Najveći broj soba ima i terasu. Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom: kupatilo sa tušem, fen, frižider, sef, kablovska TV, klima uređaj, dečji krevetac po potrebi.

Comfort dvokrevetna soba: Ugodne dvokrevetne sobe sa odvojenim krevetima i pomoćnim ležajem. Pomoćni ležaj je trosed. Sobe posjeduju terasu sa mobilijarom za sedenje i pogledom na atrijum ili unutrasnjost. Sobni sadržaj: sef,telefon, klima, sto, kablovska televizija, plazma TV, internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama), servis za buđenje/AlarmMini, frižider (mini bar na upit), utičnica pored kreveta,dječiji krevetac (uz doplatu), orman.

Studio apartman: Prostrani dvokrevetni apartman. Velika soba sa francuskim ili odvojenim krevetima i garniturom za sedenje. Sofa ima mogućnost razvlačenja. Smeštaj na sofi je za dvoje dece do 12 godina ili jednu odraslu osobu. Terasa na upit sa doplatom. Sobni sadržaj: sef,telefon, klima, sto, kablovska televizija, plazma TV, internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama), servis za buđenje/AlarmMini, frižider (mini bar na upit), utičnica pored kreveta,dječiji krevetac (uz doplatu), orman.

Dvokrevetna soba sa terasom/ bez terase: Standardna dvokrevetna soba, mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Soba je opremljena svom standardnom hotelskom opremom. Prostrano kupatilo sa tušem. Kvadratura sobe 21 m². Sobni sadržaj: sef,telefon, klima, sto, kablovska televizija, plazma TV, internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama), servis za buđenje/AlarmMini, frižider (mini bar na upit), utičnica pored kreveta,dječiji krevetac (uz doplatu), orman.

Porodični apartman sa terasom: Apartmani prilagođeni porodičnim aranžmanima. Smeštajna jedinica poseduje dve prostorije. Prostrane spavaće sobe opremljene razdvojenim ležajevima i sofom za sedenje (mogućnost razvlačenja). Standardno kupatilo sa opremom. U okviru apartmana je i balkon sa mobilijarom za sedenje i pogledom na lepo uredjene vrtove resorta. Sobni sadržaj: sef,telefon, klima, sto, kablovska televizija, plazma TV, internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama), servis za buđenje/AlarmMini, frižider (mini bar na upit), utičnica pored kreveta,dječiji krevetac (uz doplatu), orman.

Usluga:

Polupansion (doručak i večera, švedski sto), All inclusive, noćenje/doručak

ALL INCLUSIVE usluga obuhvata doručak, ručak i večeru, uz celodnevnu konzumaciju domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića (u intervalu od 10h do 22h).
Napomena: navedene informacije u vezi all inclusive usluge su informativnog karaktera. Hotel zadržavo pravo promene.

Plaža:

Na samo 50 metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža budvanska plaža Slovenska plaža, duga 1600 metara. Gosti turističkog naselja koriste ovu plažu, a u zelenom pojasu neposredno uz plažu gosti mogu uz povoljne cene i dodatne popuste koristiti plažni mobilijar.
Hotel Slovenska plaža 4*

SADRŽAJ HOTELA

 • A la carte restoran
 • Animatorski program
 • Bazen
 • Frizerski salon
 • Igralište za decu
 • Igraonica za decu
 • Jacuzzi
 • Mini market
 • Parking
 • Restoran
 • Salon lepote
 • Sef