Hotel Solaris Resort

Hotel Solaris Resort

Hotel Solaris Resort 4*, Vrnjačka Banja (Srbija) - nudi bar u foajeu sa bibliotekom, besplatan WiFi i restoran sa Halal sertifikatom Biber. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe

Hotel Solaris Resort

Hotel Solaris Resort 4*, Vrnjačka Banja (Srbija) - nudi bar u foajeu sa bibliotekom, besplatan WiFi i restoran sa Halal sertifikatom Biber. Gostima je na raspolaganju luksuzni wellness centar u okviru objekta.

Smeštajne jedinice su moderno uređene i sadrže elegantan enterijer, klima-uređaj, flat-screen TV i dobro opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom. Gosti mogu da koriste besplatan privatni parking sa 90 mesta.

Classic apartman: Classic apartmani su veoma komforni i sastoje se od spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila. Moderan dizajn, prostranost i udaljenost od buke, čini ovaj apartman savršenim prostorom za vaš odmor. Većina apartmana je sa prostranim terasama koje gledaju na predivni vrt i zelenilo, gde se možete opustiti uz svež vazduh i cvrkut ptica. U classic apartman mogu se smestiti maksimalano 3 osobe.

Porodična soba: Porodične sobe su pogodne za boravak 4 osobe, jer poseduju 2 fizički odvojene spavaće sobe i kupatilo. Porodična soba pruža idealnu mogućnost za odmor sa decom. Određene sobe imaju predivan pogled na zelenilo resorta i prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem banjskom vazduhu. Ove svetle i udobne sobe kreirane su sa posebnom pažnjom i željom da našim gostima obezbede potpuni ugođaj.

Penthouse apartman: Penthouse je najkomforniji apartman u okviru hotela sa površinom od 110 m2 i u njemu mogu boraviti 5 osoba. Kombinacija lepote i luksuza se može videti svuda, od velike dnevne sobe, opremljene kuhinje, 2 kupatila, 2 veličanstvene spavaće sobe, pa do čak 4 prostrane terase gde se možete opustiti i uživati na svežem vazduhu koji dolazi sa obližnje planine Goč.Kuhinja je  opremljena svim potrebnim uredjajima (induktivna ploča, rerna, frižider, kuvalo za vodu, sudovi).Penthouse apartman je klimatizovan i dostupna je veoma dobra Wi-fi konekcija.

Wellness centar može besplatno da se koristi i obuhvata hidromasažnu kadu, slanu pećinu, tursko kupatilo, finsku saunu, rusku banju, tepidarijum i kaldarijum. Dostupni su bazen u zatvorenom sa slanom vodom i fitnes centar.

U okviru objekta na raspolaganju je i besplatan bazen na otvorenom. Objekat Resort Solaris nudi i druge raznovrsne sadržaje, uključujući i salu za sastanke sa svom neophodnom audio/video opremom.

Ceo kompleks se nalazi u mirnom delu Vrnjačke Banje, na samo 10 minuta hoda od glavnog šetališta i od izvora mineralne vode u centru grada.

Manastir Ljubostinja je udaljen 15 km od objekta, a drugi istorijski manastiri nalaze se u krugu od 25 km. Do planine i skijališta Goč može se stići za 30 minuta vožnje.

Vrnjačka banja, Banje u Srbiji, Banje Srbije, Wellness & Spa, Vikend putovanja 


Hotel Solaris Resort

SADRŽAJ HOTELA

 • Bazen
 • Fitness centar
 • Jacuzzi
 • Lobi bar
 • Parking
 • Restoran
 • Sala za sastanke
 • Sauna
 • Slana soba
 • Tursko kupatilo
 • Wellness centar
 • Zatvoreni bazen