Hotel Sumela Garden

Hotel Sumela Garden

Hotel Sumela Garden 3*, Kemer (Turska) - se nalazi u mestu Beldibi, na 15 km od centra Kemera i 45 km od Antalijskog aerodroma . Smeštaj: Hotel Sumela Garden poseduje 126 soba

Hotel Sumela Garden

Hotel Sumela Garden 3*, Kemer (Turska) - se nalazi u mestu Beldibi, na 15 km od centra Kemera i 45 km od Antalijskog aerodroma .

Smeštaj: Hotel Sumela Garden poseduje 126 soba. Svi smeštajni kapaciteti hotela imaju kupatilo (tuš kabina ili kada i fen za kosu), balkon, direktnu telefonsku liniju, split klima uređaj, mini bar (uz doplatu), TV i muzički kanali. Hotel je renoviran 2016. godine

Sadržaj hotelaHotel Sumela Garden 4* ima glavni restoran, pool bar. All inclusive ne uključuje: doktor, telefon, sef (samo kod recepcije), internet. Wi-Fi kod lobija je besplatan.

UslugaAll inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h .Dodatno se naplaćuje u hotelu - uvozna pića, sva pića nakon 23.00, sveži voćni sokovi,sladoled, tuska kafa i sobna usluga.

PlažaŠljunkovita plaža je udaljena 100m od hotela. Ležaljke i suncobrani se ne plaćaju na plaži i kod bazena, peškiri uz doplatu.

Sport i zabavaSpoljašnji i unutranji bazen za odrasle i decu, tursko kupatilo.Vodeni sportovi, stoni tenis, masaže, pikado sauna se dodatno doplaćuju.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Hotel Sumela Garden

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Dečiji bazen
  • Lobi bar
  • Restoran