Hotel Sunce

Hotel Sunce

Svoj duh i telo ovde su nekada mnogi oporavljali, a najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić. Te 1977. Smeštajna jedinica idealna za one koji planiraju kraći boravak.12

Hotel Sunce

Hotel Sunce 4*, Sokobanja (Srbija) - smešten je najlepšem delu banje, na obali reke Moravice, okružen zelenilom i predivnim pejzažima, hotel Sunce pruža nezaboravne trenutke odmora i relaksacije.

Tokom boravka, možete uživati u:
-moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama (124 smeštajne jedinice)
-bogatoj ponudi WELLNESS & SPA centra koji se prostire na 1300 m2 sa dva zatvorena i jednim otvorenim bazenom, velikim brojem sauna, parnih kupatila, tepidarijuma, hidromasažnoj kadi, slanoj sobi
-ukusnoj hrani u dva restorana (pansionski i A la carte) i omiljenim napicima u lobby baru

Pored hotela nalaze se staze za šetnju, a po kvalitetu vazduha Sokobanja nadaleko je poznata. Svoj duh i telo ovde su nekada mnogi oporavljali, a najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.
Nakon skoro 5 godina velikog truda i rada, hotel Sunce otvara vrata potpuno renoviran u skladu sa potrebama savremenog gosta. Te 1977. godine kada je prvi put otvoren hotel Sunce, bio je perjanica hotelsko turističke ponude banje, a želja je bila da tom zdanju, vratime stari sjaj i nekadašnji ugled. Sada, sa velikim ponosom predstavljaju jedinstveni hotel u jugoistočnoj Srbiji, koji će pomoći u promociji ovog kraja i regiona, ali biti pravi reprezent srpskog gostoprimstva i srdačnosti.

Vizija hotela je da donesu novu dimenziju turizma u Sokobanju, da ugoste osobe sa istančanim ukusom i potrebom za hotelom visoke kategorije, da kroz vrhunsku uslugu zadovolje potrebe gostiju i pokušaju da prevaziđu njihova očekivanja.

Smeštaj:
Jenokrevetna soba - Soba sa singl ležajem za jednu osobu dimenzija 100x200 . Smeštajna jedinica idealna za one koji planiraju kraći boravak.
Dvokrevetna soba - Soba sa terasom, za jednu osobu, sa francuskim ležajem dimenzija 160x200, idealna za individualnog gosta koji planira srednje dug boravak ili čak dve osobe na kraćem boravku.
Superior dvokrevetna sobaElegantna dvokrevetna soba, sa francuskim ležajem dimenzija 180x200 i dodatnom sofom na razvračenje dimenzija 140x190, tako da se dve ili više osoba mogu komotno smestiti, u zavisnosti od potreba. Smeštajna jedinica odgovara potrebama roditelja sa manjom decom ili više odraslih osoba u slučaju kraćeg boravka.
Komfort dvokrevetna soba
Komforna dvokrevetna soba, sa francuskim ležajem dimanzija 180x200, pogledom na reku i zelenilo gradskog parka. Smeštajna jedinica idealna za one kojima je potreban komfor ili za nešto duži boravak.
Porodična soba
Smeštajna jedinica sa dve odvojene spavaće sobe i terasom, idealna za porodicu sa dva manja deteta. U jednoj sobi je francuski ležaj dimenzija 160x200, dok je u drugoj francuski ležaj za jednu osobu dimenzija 140x200 ili dva twin kreveta 100x200.
Superior spa soba
Komforna smeštajna jedinica, idealna za parove. Poseduje hidromasažnu kadu u okviru kupatila. Francuski ležaj za dve osobe dimenzija 200x220 pružiće Vam osećaj potpunog užitka.
Deluxe soba sa galerijom
Jedinstvena, komforna, moderno opremljena smeštajna jedinica, sa manjom tersom i dve spavaće sobe, od kojih je u jednoj francuski ležaj dimenzija 200x200, dok su u drugoj sobi dva twin ležaja dimenzija 90x190.

Deluxe spa soba - Još jedna specifična smeštajna jedinica u ponudi hotela, u opremljena privatnom saunom, hidromasažnom kadom u sklopu kupatila, odvojena staklenim zidom od spavaćeg dela u kojem je francuski ležaj dimenzija 200x220.
Apartman Klasičan hotelski apartman sa komfornim dnevnim boravkom i spavaćom sobom opremljenom francuskim ležajem dimenzija 180x200, sofom na razvlačenje dimenzija 140x190 Idealan za smeštaj više osoba i duži boravak.

Sokobanja, Sokobanja smeštaj, Banje u Srbiji, Banje Srbije, Wellness & Spa, Vikend putovanja

Novogodišnji paket
Doček Nove godine je jedan od najvećih praznika u godini i vreme kada ljudi uživaju u svom vremenu. Hotel Sunce u ponudi ima divan paket koji uključuje, minimum 3 noćenja, polupansion, ukusnu novogodišnju večeru sa zabavom uz doplatu i ponoćnu zdravicu, kao i animaciju za decu, uz doplatu.

Termin (od 28.12. do 03.01.) - minimum 3 noćenja
Bez svečane večere


Hotel Sunce

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bazen
  • Lobi bar
  • Parno kupatilo
  • Restoran
  • Sauna
  • Slana soba
  • Wellness centar
  • Zatvoreni bazen