Hotel Termag

Termag Hotel 4*, Jahorina smeštaj, Jahorina zimovanjeHotel Termag je moderan hotel sa 4 zvezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine.

Hotel Termag

Termag Hotel 4*, Jahorina smeštaj, Jahorina zimovanje
Hotel Termag je moderan hotel sa 4 zvezdice sa bogatom ponudom različitih sadržaja u toku cele godine. Zauzima centralno mesto u ski centru Jahorina. Nalazi se na 1550 m nadmorske visine, neposredno uz stazu i žičare. Raspolaže sa 71 komfornom sobom, 21 luksuzno opremljenim apartmanom i jednim predsedničkim apartmanom. Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je originalno dizajniran i izrađen od punog drveta.

Upotrebom materijala u skladu sa prirodnim okruženjem Jahorine, postignuta je topla i ugodna atmosfera u celom objektu. Tradicionalna ljubaznost, gostoprimstvo i vrhunski profesionalizam, okružuje Vas u svakom kutku hotela. Cilj je, iznad svega, da gostu obezbedimo udobnost, domaćinski ambijent i toplu atmosferu!

Economic i Lux sobe - imaju mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan Wi-Fi signal.
Apartmani - svi imaju
mini bar, Sat TV, elektronski sef, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, besplatan Wi-Fi signal.

SADRŽAJ HOTELA

  • Lobi bar
  • Parking
  • Restoran
  • Wellness centar
  • Zatvoreni bazen