Hotel Vivid Blue

Vivid Blue Hotel, Petrovac, Crna Gora - Resort smešten je između plaža Crvena Glavica i Drobni Pijesak. U ponudi ima moderno opremljene i udobne sobe i suite jedinice.

Hotel Vivid Blue

Vivid Blue Hotel, Petrovac, Crna Gora - Resort smešten je između plaža Crvena Glavica i Drobni Pijesak. U ponudi ima moderno opremljene i udobne sobe i suite jedinice. Rizort poseduje bazen na otvorenom, spa i velnes centar, bar i restoran. Recepcija radi non-stop i pruža lokalne i turističke informacije.

Smeštajne jedinice sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, kuvalo, tuš, fen za kosu i radni sto. Sve sobe u ovom hotelu imaju besplatan WiFi i balkon ili terasu.

Kontinentalni doručak služi se svakog jutra u objektu Vivid Blue, Serenity Resort. Gosti mogu naručiti poslugu u sobi ili uživati u piću u baru u okviru objekta.

Svi gosti imaju popust od 15% na korišćenje spa sadržaja. Aqua Blue Clinique Beauty and Spa nudi napredne hidroterapijske sadržaje sa korišćenjem blata i algi iz Mrtvog mora, kao i masaže i holističke tretmane.

Centar Svetog Stefana nalazi se na 1,8 km, a plaža Sveti Stefan na 2,4 km od rizorta. Najbliži aerodrom je Aerodrom Tivat, udaljen 28 km od hotela.
Hotel Vivid Blue

SADRŽAJ HOTELA

  • A la carte restoran
  • Bazen
  • Lobi bar
  • Restoran