ISTANBUL - AUTOBUSOM

Istanbul je magična kompozicija dva kontinenta. A posebno Bosforski, istanbulski moreuz će razveseliti vaša srca. Istanbul se nalazi delimično u Aziji, a delimično u Evropi...

ISTANBUL - AUTOBUSOM

Istanbul je magična kompozicija dva kontinenta. A posebno Bosforski, istanbulski moreuz će razveseliti vaša srca. Osim što je najveći i najpopularniji grad Turske, Istanbul je i najveći kulturni i finansijski centar Turske. Istanbul se smatra mostom koji povezuje Aziju sa Evropom sa kulturnog i geografskog stanovišta.

Istanbul se nalazi delimično u Aziji, a delimično u Evropi. Njegov geografski položaj kao i bogata istorija odgovorni su za fascinantno mešanje kultura. Turisti hrle da bi iskusili ovaj magični grad pun kontrasta za sebe, čineći ga 5. najpopularnijom turističkom destinacijom na svetu.

Istanbul svojim putnicima nudi nezaboravno iskustvo sa živopisnim svakodnevnim gradskim životom i dinamičnim noćnim životom. Prelepa silueta grada kombinuje istorijska mesta i spomenike poput rimskih vodovoda, vizantijskih crkava, venecijanskih kula, osmanskih palata iz vizantijskog, osmanskog i turskog perioda.

Individualna i grupna putovanja Istanbul (Turska)

Evropski Gradovi 2022 Putovanja -Evropske Metropole Aranzmani - Amsterdam, Beč, Budimpešta, Lisabon, Pariz, Milano, Rim, Venecija, Varšava, Prag, Istanbul... Pogledajte našu ponudu: Vikend Putovanja Evropski Gradovi Avionom. Agencija Sole Azur.