Mayor Mon Repos Hotel

Hotel Mayor Mon Repos 3* (Krf, Grčka) nalazi se na Promenadi u Garica zalivu, oko 1 km od centra grada Krfa, 3 km od aerodroma. Hotel je kompletno renoviran 2012/1013 godine. Krf  hoteli.

Mayor Mon Repos Hotel

Hotel Mayor Mon Repos 3* (Krf, Grčka) nalazi se na Promenadi u Garica zalivu, oko 1 km od centra grada Krfa, 3 km od aerodroma. Mogućnost kupanja na izuzetno maloj šljunkovitoj plaži preko puta hotela ili na privatnoj plaži oko 80m od hotela (ulaz uz ležaljke oko 2 eur). Hotel je kompletno renoviran 2012/1013 godine. Hotel ne prima goste ispod 13 godina.

Sadržaji hotela: Hotel ima restoran i bar koji su opremljeni stilskim nameštajem i ima pogled na more, otvoreni mali bazen sa fontanom na sredini (nepogodan za kupanje i plivanje), snack bar, baštu, menjačnicu, mini market, recepciju, parking, renta car (uz doplatu).

Sadržaji soba: Klima, kupatilom sa fenom, TV, mini frižider (uz doplatu na licu mesta) i sef (uz doplatu na licu mesta), terasa.

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluženje).

HOTEL PRIMA ISKLJUČIVO ODRASLE OSOBE, STARIJE OD 18 GODINA!

Krf Hoteli Grcka - Krf leto

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatan prirodu Krf, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za letovanje Krf. Proverite i naše first minute i last minute cene: Krf cene. Krf  hoteli. Grcka ostrva. Krf Last Minute.


Mayor Mon Repos Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bazen
  • Menjačnica
  • Mini market
  • Restoran
  • Snack bar