Movenpick Resort & Spa 5*

Movenpick Resort & Spa 5*

Movenpick Resort & Spa (El Gouna, Egipat), nalazi se u El Gouni, oko 1km od centra El Goune, oko 2km od Abu Tig Marine i oko 35km od aerodroma. Hotel je otvoren u januaru 1996. godine.

Movenpick Resort & Spa 5*

Movenpick Resort & Spa (El Gouna, Egipat), nalazi se u El Gouni, oko 1km od centra El Goune, oko 2km od Abu Tig Marine i oko 35km od aerodroma. Hotel je otvoren u januaru 1996. godine a poslednji put renoviran 2010. godine. Zauzima površinu od 200.000m2 i u ponudi ima 420 smeštajnih jedinica. Hotel se prostire na 9 ostrva i sastoji se od 7 blokova koji imaju od 2 do 4 sprata. Poznat je po vrhunskoj usluzi, velikom izboru sportskih aktivnosti, a može se pohvaliti i dobrom lokacijom.

Hotelski sadržaj: Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži dugačkoj 1.500m koju čini nekoliko laguna. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Preporučuje se obuća za plažu. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – El Sayadin, Bua Khao, Lagoon Restaurant & Pool, Oasis Pool Restairant & Bar, Gallery Restaurant & Bar. Gostima su na raspolaganju i barovi – Ali Baba Oriental Cafe, Breeze Bar i Piazza. Italijanski Gallery a’ la carte restoran je gostima tokom boravka dostupan jednom besplatno. U okviru hotela se nalaze konferencijska sala, frizer, servis za pranje i peglanje veša, bankomat. Hotel ima 3 bazena za odrasle , 2 za decu i dve lagune. Tokom zime se greje dečiji bazen i delimično bazen za odrasle (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Od ostalih aktivnosti tu su : tenis, stoni tenis, jutarnja gimnastika, aerobik, odbojka na plaži, pikado, gimnastika u vodi, boćanje, vaterpolo, časovi plesa. Wi-Fi internet u javnim prostorijama. Za decu tu su 3 igrališta, mini klub (5-12 godina) i mini disko. U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaćase: sauna, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani kao i ronjenje, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.Smeštaj: Kompleks ima 420 smeštajnih jedinica i sve imaju fen za kosu, klima uređaj, Wi-Fi internet, SAT TV LCD, sef, ketler. Classic sobe su veličine oko 40m2 i imaju pogled na baštu. Deluxe sobe su veličine oko 40m2 i mogu imati pogled na lagunu.

Plaća se: mini bar, telefon, room service.

Usluga: polupansion – doručak i večera i All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).