My Blue Hotel

Hotel My Blue 4*, Zanzibar nalazi se na najlepšem delu belle peščane plaže Nungwi. Ribarsko selo Nungwi je na samo 200m od hotela.Hotel My Blue je renoviran i ima 97 soba. spratu i imaju balkon

My Blue Hotel

Hotel My Blue 4*, Zanzibar nalazi se na najlepšem delu belle peščane plaže Nungwi. Ribarsko selo Nungwi je na samo 200m od hotela.
Hotel My Blue je renoviran i ima 97 soba. Smeštene su u izgrađenim paralelnim jednospratnim zgradama, koje se protežu levo i desno od tropskog vrta, koji je u blizini veličanstvene plaže. Sadržaji u hotelu My Blue uključuju lobi sa recepcijom, WIFI uz doplatu, glavni restoran-švedski sto, 2 a-la-carte restorana (indijski, arapski, kao i morski plodovi), 2 bara, butik i servis za pranje veša. U tropskom uređenom vrtu, postoji bazen sa đakuzijem i terasom za sunčanje, sa ležaljkama i suncobranima (besplatno) i peškirima uz depozit. Za goste su na plaži na raspolaganju ležaljke, suncobrani (besplatno) i peškiri (uz depozit). Tu je i restoran na plaži.

Sobe: imaju klimu, tuš, fen, SAT TV, sef, mini frižider (uz doplatu) i terasu. Deluxe: iste opremljenosti kao standard, samo su na 1. spratu i imaju balkon. Takođe su dostupne sa pogledom na more, na prvom ili drugom spratu.

Usluga je na bazi noćenja sa doručkom ili all inclusive. Doručak, ručak, večera su na bazi švedskog stola. Kasni doručak se služi u baru. Grickalice, kafa, čaj i keks, neograničena bezalkoholna pića, mineralna voda, lokalna alkoholna pića (10-22h)

Za decu: mini dečiji klub od 5-8 godina od 10-16h. Poseban meni za decu.

Wellness: za naknadu-masaže.

 


My Blue Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Masaža
  • Privatna plaža
  • Spa centar