OHRID NOVA GODINA 3 NOćENJA - DOčEK 2023 GODINE

OPIS SMEŠTAJA – opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera Hotel ČINGO 3* se nalazi u centru Ohrida u blizini autobuske stanice i pijace. Poseduje restoran, loby sa recepcijom.12.

OHRID NOVA GODINA 3 NOćENJA - DOčEK 2023 GODINE

OPIS SMEŠTAJA – opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera


Hotel ČINGO 3* se nalazi u centru Ohrida u blizini autobuske stanice i pijace. Poseduje restoran, loby sa recepcijom. Sobe su sa TV-om, TWC… Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. Doručak je po principu švedskog stola. Doplata za novogodišnju večeru 56e po osobi. 


Hotel LEBED 4* se nalazi na obali jezera, uz samu promenadu, na oko 1000 metara od centra Ohrida, poseduje restoran, loby bar sa recepcijom. Sobe su 1/2 ili 1/2 + 1 sa Tv-om, mini barom, TWC…
 Doplata za novogodišnju večeru 56e po osobi. 

* novogodišnja večera za goste hotela Čingo i Lebed se organizuje u restoranu u Ohridu (svečana večera – meni i neograničeno domaće piće uz muzički program)


Hotel MILLENIUM PALACE 4* se nalazi na obali jezera, uz samu promenadu, na oko 1000m od centra Ohrida. Poseduje veliki restoran, loby bar sa recepcijom, suvenirnice. Sobe su 1/2 sa Tv-om, mini barom, TWC, terasom. Svečani novogodišnji program u hotelu Millenium Palace 31.12. sa novogodišnjom večerom (bogat meni – posluženje) i jednim pićem dobrodošlice (lokano alkoholno ili bezalkoholno piće) – svaka naredna konzumacija se plaća dodatno na licu mesta, muzičkim programom. Novogodišnja večera u ovom hotelu je uključena u cenu aranžmana.