PANSION MEDIN

Pansion Medin, Petrovac na Moru (Crna Gora) -  raspolaže klimatizovanim smeštajnim jedinicama, nalazi se na samo 200 metara od najbliže plaže. Ovaj smeštajni objekat poseduje besplatan parking

PANSION MEDIN

Pansion Medin, Petrovac na Moru (Crna Gora) raspolaže klimatizovanim smeštajnim jedinicama, nalazi se na samo 200 metara od najbliže plaže. U Pansion Medin je obezbeđen besplatan bežični internet. U blizini pansiona pronaći ćete restoran, kafe bar, pijacu i prodavnicu. Sveti Stefan sa predivnom plažom i istorijskim znamenitostima nalazi se na 10 km od pansiona Medin, dok se do Budve može stići za manje od 20 minuta vožnje automobilom. Ovaj smeštajni objekat poseduje besplatan parking. Pansion je udaljen 38 km od Aerodroma Tivat i 51 km od Aerodroma Podgorica. 

Sobe nude TV sa kablovskim kanalima i balkon sa pogledom na vrt. Sve sobe sadrže frižider, a pojedine imaju opremljenu čajnu kuhinju sa trpezarijom i pločom za kuvanje. Smeštajne jedinice uključuju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i besplatnim toaletnim priborom.

 

 


PANSION MEDIN

SADRŽAJ HOTELA

  • Parking