PARKLANE RESORT & SPA

Hotel Parklane Resort & Spa, nalazi se u Limassol, okružen je uređenim vrtovima površine 100.000 m² i nudi 1 bazen u zatvorenom, 3 bazena na otvorenom i dugu peščanu plažu.

PARKLANE RESORT & SPA

Hotel Parklane Resort & Spa, nalazi se u Limassol, okružen je uređenim vrtovima površine 100.000 m² i nudi 1 bazen u zatvorenom, 3 bazena na otvorenom i dugu peščanu plažu. Sadrži sa ukusom uređene smeštajne jedinice sa besplatnim WiFi internetom i pogledom na vrt ili Sredozemno more. Dostupni su sadržaji za decu, raznovrsni spa sadržaji sa talasoterapijskim tretmanima, kao i prostorije za tretmane. Gostima hotela je na raspolaganju nekoliko restorana kao i 2 bara.

Smeštajne jedinice u hotelu Parklane, Limassol su tradicionalno opremljene i sadrže nameštaj od prirodnih materijala u zemljanim tonovima, 55-inčni flat-screen TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Sopstveno kupatilo sadrži kadu ili tuš sa efektom kiše (bez kabine), fen za kosu i besplatan toaletni pribor.

Sadržaj rizorta obuhvata frizerski salon, poslovni centar, savremeno opremljenu teretanu, sadržaje za sportove na vodi, teren za mali fudbal i 3 teniska terena. Osoblje na recepciji, koja radi 24 sata dnevno, rado će vam dati korisne informacije o okolini. Hotel Parklane Resort & Spa, Limassol nudi mnoštvo aktivnosti namenjenih deci poput dečijeg igrališta, parka površine 3.000 m² sa zamkom na 2 nivoa i gusarskim brodom sa vodenim toboganima, dečijeg kluba i TV kanala za decu.

U hotelu se svakog jutra služi kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola. U okviru objekta dostupno je 5 restorana, od kojih 1 služi jela mediteranske kuhinje. Barovi u okviru hotela nude originalne koktele i lagane obroke, a u večernjim satima dostupan je piano bar sa živom muzikom.

Parklane Resort se nalazi na 15 km od istorijskog centra Limasola i poseduje besplatan privatni parking. Međunarodni aerodrom u Larnaki udaljen je 53 km, dok je Međunarodni aerodrom u Pafosu 72 km.