Princess Hotel

Princess Hotel

Princess Hotel, Lassi, Kefalonija 2023  Hotel Princess je objekat u porodičnom vlasništvu, smešten preko puta živopisne plaže Makris Jalos na Kefaloniji i okružen bujnim zelenilom.

Princess Hotel

Princess Hotel, Lassi, Kefalonija 2023 

Hotel Princess je objekat u porodičnom vlasništvu, smešten preko puta živopisne plaže Makris Jalos na Kefaloniji i okružen bujnim zelenilom. U ponudi ima klimatizovane smeštajne jedinice sa nameštenim balkonima koji gledaju na Jonsko more i bazen.

Sve sobe uređene su moderno i u svetlim bojama. Svaka smeštajna jedinica ima zaseban ulaz i opremljena je satelitskom televizijom, radiom i frižiderom. Pojedine sobe sadrže prostor za sedenje.

Doručak na bazi švedskog stola s domaćim hlebom, grčkim jogurtom i ostalim lokalnim delikatesima služi se svakoga dana. Bar na bazenu i restoran nude mediteransku kuhinju i koktele.

Osoblje hotela Princess može za vas organizovati iznajmljivanje automobila i ponuditi vam informacije o atrakcijama Kefalonije, kao što je selo Fiskardo. Besplatan bežični internet na raspolaganju je u svim zajedničkim prostorijama.

 

Hotel Princess udaljen je 10 metara od autobuske stanice i 50 metara od centra Lasija u kome se nalaze taverne i prodavnice. Argostoli, živopisna prestonica Kefalonije, nalazi se na 1,5 km, dok je Međunarodni aerodrom Kefalonija smešten na 6 km. U okviru objekta na raspolaganju vam je besplatan parking.

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Restoran