RAFFLES SEYCHELLES

Raffles Seychelles 6*, Sejšeli - smešten je na severnom vrhu Praslina, u blizini plaže „Anse Takamaka“ koja je okružena sa oko 500 m bele peščane plaže. Kokteli se serviraju u tri bara.

RAFFLES SEYCHELLES

Raffles Seychelles 6*, Sejšeli - smešten je na severnom vrhu Praslina, u blizini plaže „Anse Takamaka“ koja je okružena sa oko 500 m bele peščane plaže. Glavni otok Mahe udaljen je 60 km, dok je aerodrom na Praslinu udaljen 30 minuta automobilom.
Sadržaj: Arhitektura hotela je savremena sa modernim dizajnom koji odiše posebnom atmosferom. Hotel u svom sastavu ima četiri restorana koji nude raznovrsne kreolske, mediteranske i panazijske specijalitete. Kokteli se serviraju u tri bara. Hotel takođe nudi pristup krovu „Takamaka Terrace & Shisha Lounge“ sa fantastičnim pogledom na plažu, dva bazena i butik.
Sport: u ponudi je fitnes centar, kajak, veslanje, snorkling, joga, biciklizam. Uz doplatu: ribolov preko lokalnih usluga, planinarenje, ronjenje, golf (u blizini, na oko 30 minuta).
Wellness: hotel poseduje predivan spa prostor, koji je postavljen u sred stene iznad vode i nudi Vam oazu za telo i um. Uključeno: parno kupatilo, sauna i đakuzi.
Dečiji klub „The Sugar Palm Kid’s Club“ nudi dnevni program za decu (uzrasta od 0 do 4 godine i samo uz pratnju), deca (5-11 godina) i tinejdžeri (12-18 godina) imaju mogućnosti na različite vrste aktivnosti.
Medeni mesec: Posebne pogodnosti za one koji idu na medeni mesec (važi do 6 meseci nakon venčanja) i obeležavanje petogodišnjice braka imaju određene pogodnosti.
Ishrana: Bogat švedski sto za doručak. Kod rezervisanog polupansiona dodatni opcioni ručak ili večera (večernji meni u restoranu „Losean“ ili „ Curieuse“). Kod rezervisanog punog pansiona uključeno je dodatno i meni za ručak u rastoranu „Pool Restaurant & Bar“.

Smeštaj: hotel poseduje ukupno 86 smeštajnih jedinica.

  • Gardenview Pool Villa: ima oko 125 m2 uključujući i spoljašnji prostor (9). Luksuzno i moderno namešten prostor, imaju balkon, klima uređaj, kupatilo sa tušem, toalet, zaseban spoljašnji tuš, TV, aparat za kafu/čaj,minibar, sef i beskonačni bazen.
  • Oceanview Pool Villa: ima oko 125 m2 uključujući i spoljašnji prostor (31), kao i Gardenview Pool Villa uz pogled na more.
  • Panoramic Pool Villa: ima oko 125m2 uključujući i spoljašnji prostor (18), kao i Oceanview Pool Villa, koja se nalazi na najvišem mestu resorta sa predivnim pogledom.
  • Jedna spavaća soba Oceanview Pool Villa: ima oko 200 m2 uključujući i spoljašnji prostor (4), kao Oceanview Pool Villa, koja ima kupatilo sa kadom, tušem i odvojenim WC, odvojena spavaća soba, kuhinja sa mikrotalasnom i mini frižiderom, i pogledom na more.
  • Dve spavaće sobe Beachfront Pool Villa: ima oko 275 m2 uključujući i spoljašnji prostor (2), ista je kao i jedna spavaća soba Oceanview Pool Villa samo veća, i ima dve zasebne spavaće sobe.

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte nas za dodatnu proveru.


RAFFLES SEYCHELLES