SAVOY RESORT & SPA

Savoy Resort & Spa, Sejšeli - na 3km dugoj i poznatoj Beau Vallon plaži. Do centra grada Victoria oko 5km, aerodrom Mahe je udaljen oko 15km. Hotel: hotel je otvoren leta 2014.  

SAVOY RESORT & SPA

Savoy Resort & Spa, Sejšeli - na 3km dugoj i poznatoj Beau Vallon plaži. Do centra grada Victoria oko 5km, aerodrom Mahe je udaljen oko 15km. Nekoliko restorana i prodavnice se nalaze u blizini.

Hotel: hotel je otvoren leta 2014. Karakteriše ga prijatan i umeren dizajn, opuštena atmosfera i odličan položaj na ostrvu. U ponudi hotela su glavni restoran “Grand Savoy” sa međunarodnim i kreolskim kulinarskim specijalitetima. Restoran „Latin Gecko Bar Grill“ nudi ponudu meksičkih, latinoameričkih i azijskih jela,kao i ukusne večernje koktele. Restoran a la carte „Pescado“ služi isključivo riblje i morske specijalitete. Prijatno osveženje možete ostetiti u prostranom bazenu (700m²) sa posebnim dečijim bazenom. Wi-Fi je u celom kompleksu besplatan. Hotel takođe ima mali butik i biblioteku.

Sobe: 160
Savoy Standard: oko 50m² (40) sobe karakteriše moderan dizajn i svetle boje. Sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem, WC, fen, bade-mantil, pegla, telefon, TV, klima, mini bar, aparat za kafu / čaj, sef, terasa, pogled na vrt.
Savoy Ocean Side: oko 50m² (64), kao Savoy Standard, sa balkonom i delimičnim pogledom na more.
Savoy Oceanview: oko 50m² (31), kao Savoy Ocean Side, sa balkonom i direktnim pogledom na more.
Junior Suite: oko 78m² (18), kao Savoy Oceanview, prostranije i sa odvojenim dnevnim prostorom, Nespresso® mašina (kapsule bez doplate).
Savoy Suite: oko 98m² (9), kao Junior Suite, još veći, sa zasebnim prostorom za dnevnim boravak/ obedovanje i malom kuhinjom.

Ishrana: Uračunat bogat doručak na bazi švedskog stola. Kod rezervacije polupansiona uračunata večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu „Grand Savoy“, kod punog pansiona uračunat a la carte ručak u “Pescado” ili u “Grand Savoy”. U „Pescado“ su mogući oborci uz doplatu. Gosti u susednom hotelu “Coral Strand” dobijaju 10% popusta u restoranima.

Sport & Fitness: Uračunato: fitnes centar,tenis, oprema za tenis, osvetljenje na terenu. Uz doplatu: joga, snorkling i ronjenje (PADI, u blizini), katamaran, motorizovani vodeni sportovi npr. jetski, skijanje na vodi, paraglajding, banana čamac (lokalni ponuđači u blizini).

Beauty & Wellness: Idealno smešten Spa je savršeno mesto za opuštanje. Za kozmetičke tretmane se pretežno koriste proizvodi ekskluzivne kozmetičke marke „Sothys“.

Deca: Klub za decu: mnogobrojne aktivnosti u klubu i u okviru kompleksa. Za decu 4-12 godina otvoreno svakodnevno.

Opis hotela i sadržaja je informativnog karaktera i podložan je promeni od strane hotela. Za važne detalje kontaktirajte agenta za dodatnu proveru.

 


SAVOY RESORT & SPA