Sellada Apartments

Santorini se nalazi u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Klima je umerena mediteranska. Santorini hoteli. Grcka ostrva.  

Sellada Apartments

Santorini se nalazi u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Zapadna strana ostrva, ona koja je okrenuta prema vulkanu je stenovita i strma i naziva se KALDERA. U jugoistočnom delu nalazi se krečnjačka planina Mesa Vouno sa najvišim vrhom Prophitis Ilias. Klima je umerena mediteranska. Tokom leta duva severoistočni vetar poznat po imenu meltemi, a tokom zime temperatura nikada ne ide ispod 10 °C. Kiša pada zimi dok tokom leta nema kišnih dana.Zahvaljujući vulkanskoj aktivnosti, Santorini ima oblik polumeseca, kao i mnoštvo predivnih plaža. Plaža Kamari je možda najposećenija od svih, ali s razlogom – na njoj se nalazi mnogo kafića, restorana i do nje se brzo stiže autobusom ili taksijem.Plaža Vlihada nije toliko pretrpana turistima, jer se do nje može stići samo kolima. Vulkanske stene kojima je okružena i sitan pesak joj daju čar, a mogućnost da iznajmite ležaljke čini Vlihadu idealnu za parove koji žele malo privatnosti i odmora. Crvena plaža je dobila ime po intenzivnoj crvenoj boji stena kojima je okružena. Pošto tamo nema kafića, restorana i sl., popularna je zbog svojih prirodnih lepota. 

Destinacija: Kamari, Santorini, Grčka

Lokacija: U neposrednoj blizini plaže

Usluga: Najam/Noćenje sa doručkom (kontinetalni doručak)

Lokacija: nalazi se u centru mesta Kamari, 70m od plaže i promenade gde su restorani, taverne, prodavnice i barovi.

Hotelski sadržaj: recepcija, bašta, bazen sa terasom, snack bar pored bazena, WiFi (besplatan) u javnim prostorijama hotela. Neposredno pored apartmana je javni parking kao i autobuska stanica.

Apartmani: klima (besplatno), TV, spavaća soba, dnevni boravak sa mini kuhinjom opremljenom osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, mini frižider, ketler, fen, sef (besplatno), WiFi (besplatno), kupatilo, balkon ili terasa.

Santorini Hoteli Grcka - Kamari, Santorini letovanje.

 

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Santorinija, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Santorini letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Santorini cene. Santorini hoteli. Grcka ostrva. Santorini Last Minute.

 


Sellada Apartments

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Parking
  • Restoran
  • Snack bar