Terme Olimia – Hotel Sotelia

Terme Olimia nalaze se uz samu reku Sutlu na samoj granici sa Hrvatskom. Najnovija istraživanja su pokazala da je olimska termalna voda takođe pogodna za piće. Slovenija 2023.

Terme Olimia – Hotel Sotelia

Terme Olimia nalaze se uz samu reku Sutlu na samoj granici sa Hrvatskom. Lečenja se vrše hidroterapijom, kineziterapijom, elektroterapijom, termoterapijom kao i individualnim zdravstenim uslugamaLekovita svojstva termalne vode u Termama Olimia dokazala su se kroz višedecenijsku upotrebu u terapeutske svrhe tokom banjskog lečenja. Najnovija istraživanja su pokazala da je olimska termalna voda takođe pogodna za piće.

 

Prirodni lek Termi Olimia je blago radioaktivna termalna voda temperature 30–37°C, koja sadrži magnezijum, kalcijum i hidrogen-karbonat. Crpimo je iz bunara (vrela) dubine do 520 m na području kampa Natura i termalnog parka Aqualuna. Na izvoru dostiže temperaturu od 24° do 44° C. Temperaturu u bazenima (Orhidelia, Termalija, hotel Breza, Aqualuna) postižemo mešanjem vode iz pojedinačnih bunara.

 

Termalna voda Termi Olimia ima pozitivan uticaj na smanjenje negativnih efekata na zdravlje koji su posledica stresa, pratioca savremenog načina života. Kupanje u termalnoj vodi smanjuje napetost u mišićima, povećava prokrvljenost tkiva i ravitalizuje i ojačava imuni sistem tela.

Specifičnost Wellness hotela Sotelia je njegova bliska veza sa prirodom. Njegov položaj, specifična struktura, zeleni krov i velike, svetle površine stvaraju osećaj harmonične povezanosti sa prirodom. Dočekaće vas različite vrste relaksacija koje nudi hotelski Wellness centar Spa Armonia, odabrani gastronomski specijaliteti i prostori za druženje, kao i kongresni centar.

Welness hotel Sotelia odlikuju neobične arhitektonske crte –  razigrana fasada, dinamična struktura i ekspresivni enterijer. Stapa se sa obližnjim šumom i stičete utisak da ste u zagrljaju sa prirodom.

U hotelu sa 5 etaža i 150 soba vas čeka mnogo uživanja. Vaše skrivene želje će se ispuniti u Wellness centru Spa Armonia, restoranima Basilicum i Gratiola, baru Barago, vinoteci Virstain, dok će vas podzemni hodnik odvesti do bazena i sauna Wellness centra Orhidelia.

Slovenija wellness i spa 2023 

 

Slovenija 2023 - Ukoliko želite da provedete svoj vikend u nekom od vrhunskih wellness i spa centara, nudimo Vam veliki izbor luksuznih hotela. Slovenija wellness i spa centri nude odličnu uslugu i popuste za decu i porodice. Proverite i naše first minute i last minute cene - Slovenija wellness i spa. Slovenija 2023.


Terme Olimia – Hotel Sotelia

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar
  • Bazen
  • Restoran
  • Sala za sastanke
  • Sauna
  • Wellness centar