VILA BOJANA

VILA BOJANA

Vila Bojana 3*, Budva, Crna Gora je ugostiteljski objekat sa 3 zvezdice u Budvi. Izgrađena je 2004. godine i renovirana 2011. i 2016. godine. U sezoni 2016.Vila je okružena zelenilom

VILA BOJANA

Vila Bojana 3*, Budva, Crna Gora je ugostiteljski objekat sa 3 zvezdice u Budvi. Izgrađena je 2004. godine i renovirana 2011. i 2016. godine. U sezoni 2016. vila Bojana je dobila četvrtu zgradu i veći bazen. Nalazi se u  Budvi, u naselju Golubovina, nedaleko od autobuske stanice.Vila je okružena zelenilom. Obezbeđeno je redovno snabdevanje vodom autonomnim sistemom vodosnabdevanja, tako da gosti imaju vodu bez ograničenja.

Sadržaj: U sklopu objekta je i restoran sa velikom terasom pokrivenom lozom u kome je moguće naručiti i specijalitete po želji. Vila Bojana sadrži: bazen, podzemni parking sa 10 mesta, Wi-Fi – pristup internetu. Vila poseduje i sobe sa hidro-masažnim kadama (apartman i studio).

Smeštaj: Sve sobe i apartmani sadrže klima-uređaje, flat-screen TV-e i frižidere. Apartmani i studiji takođe uključuju potpuno opremljene čajne kuhinje.

Usluga: Noćenje sa doručkom

 


VILA BOJANA

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Parking
  • Restoran