Vila Dina Villas

Asprovalta 2023 – Asprovalta se nalazi u centralnoj Makedoniji, jednoj od 13 oblasti Grčke, nedaleko od Uranopolisa i poluostrva Atos, na oko 70 km od Soluna na putu za Kavalu.

Vila Dina Villas

Asprovalta 2023 – Asprovalta se nalazi u centralnoj Makedoniji, jednoj od 13 oblasti Grčke, nedaleko od Uranopolisa i poluostrva Atos, na oko 70 km od Soluna na putu za Kavalu. Pripada opštini Svetog Djordja i Soluna, a od Stavrosa je udaljena samo 4km. Asprovalta može da se pohvali lepom peščanom plažom, parkom, kejom sa drvoredom, lepim kućama i uređenim ulicama, veliki broj prodavnica, taverni, kafeterija učiniće da Vaš odmor u Asprovalti bude nezaboravan. Obala je nagrađivana plavom zastavom Evropske Unije. Peščana plaža dugačka je oko 1 km. Idealno mesto za porodice sa decom i one koji preferiraju mirniji odmor.

Vila DINA je jedan od najkvalitetnijih objekata u ovoj regiji. Nalazi se u glavnoj ulici, nedaleko od brojnih restorana, kafića, butika, pekare, mesare, picerije, a na oko 180m od plaže. Vila poseduje apartmane i duplekse. Sve smeštajne jedinice su komforne i opremljene kuhinjom sa posudjem i priborom, klima uredjajem, kupatilom sa toaletom, terasom sa garniturom za sedenje i WiFi internetom. Vila poseduje 1/4 apartman i 1/6 duplekse.

APARTMAN 1/4 – nalazi se na poslednjem spratu ove vile. Sastoji se od spavaće sobe u kojoj se nalazi ili 1 francuski ležaj ili 2 singl ležaja, dok se u drugoj prostoriji nalazi kuhinja i 1 singl ležaj i 1 ležaj na razvlačenje. Kuhinja poseduje trpezarijski sto sa stolicama, šporet, kao i osnovni pribor i posudje. Apartman poseduje kupatilo sa tuš/wc. Terasa poseduje garniture za sedenje i sa terase se pruža pogled ka moru.

DUPLEX 1/5 i DUPLEKS 1/6 – se nalaze na prvom i drugom spratu vile Dina. Svaki duplex poseduje 2 spavaće sobe u kojima se nalazi ili francuski ležaj ili 2 spojena ležaja. U dnevnom boravku se nalaze 1 ležaj na razvlačenje (kod 1/5 duplexa) ili 2 ležaja na razvlačenje (kod 1/6 dupleksa). Kuhinja se nalazi u posebnoj prostoriji. Svaki dupleks poseduje kupatilo sa tuš/wc. Na terasi se nalazi garnitura za sedenje.

*Sve smeštajne jedinice poseduju klima uredjaj, čija je upotreba GRATIS
*Wi Fi Internet GRATIS
*Promena posteljine na pola smene
*Vila NE POSEDUJE PEŠKIRE.

Asprovalta Apartmani Grcka 2023.


Vila Dina Villas