Vila Elanios Zeus Villas

Vila Elanios Zeus je, slobodno možemo reći, jedan od najlepših objekata u Stavrosu. Od dobro uređene gradske plaže je udaljen oko 380 metara, a od plaže “Platani” oko 580 metara

Vila Elanios Zeus Villas

Vila Elanios Zeus je, slobodno možemo reći, jedan od najlepših objekata u Stavrosu. Nalazi se na izvanrednoj lokaciji, skoro u centru letovališta (udaljen oko 270 metara), a opet dovoljno izdvojen da se ne oseća buka i letnja gužva. Od dobro uređene gradske plaže je udaljen oko 380 metara, a od plaže “Platani” oko 580 metara. U neposrednoj blizini se nalaze brojne taverne, kafići, poslastičarnice i ostali turistički sadržaji kojima Stavros obiluje. Najbliža prodavnica je na oko 150 metara. Elanios Zeus je odličan izbor za parove, ali i za starije i porodice željne komfora, mira i tišine.

Pored lepih i elegantnih dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija koji se nalaze na prvom i drugom spratu i okrenuti su ka ulici ili ka bazenu (cenovno izdvojeni), u kompleksu postoji i veliki bazen (zatvoren u vreme popodnevnog odmora) sa ograđenim delom za decu, ležaljke i suncobrani (uračunati u cenu), lepo uređeno travnato dvorište sa tremom, roštiljem, stolovima i stolicama, te recepcija sa lobijem. Objekat poseduje prostoriju za odlaganje prtljaga poslednjeg dana boravka, a iako nema privatni parking, godinama unazad nije bio problem da se nađe mesto na ulici ispred ili u blizini vile.

Svi smeštajni kapaciteti poseduju osnovno opremljenu kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo, osnovni pribor za jelo), kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, TV i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (5 eura po danu). Promena posteljine se vrši na 5 dana, a gosti sami održavaju higijenu u smeštaju tokom boravka. U objektu je gostima na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati.

Tip smeštaja:

1/2 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja i bračni ležaj ili dva obična ležaja
1/3 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan običan ležaj
1/4 studio – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, bračni ležaj i kreveti na sprat

*Korišćenje klima uređaja se doplaćuje 5 evra dnevno
*Wi Fi internet gratis
*GPS koordinate: 40.66237880493405, 23.695881700454162

SADRŽAJ HOTELA

  • Bazen
  • Suncobrani i ležaljke