Vila Estrella Del Mar Apartman

Vila Estrella Del Mar – Skala Potamia, nalazi se na istočnoj obali ostrva Tasos, na jednoj od najlepših plaža Golden Beach. Svaki studio poseduje svoje kupatilo sa tušem. godine. Tasos hoteli

Vila Estrella Del Mar Apartman

Vila Estrella Del Mar – Skala Potamia, nalazi se na istočnoj obali ostrva Tasos, na jednoj od najlepših plaža Golden Beach. Do plaže glavnim putem ima oko 450m, međutim naši ljubazni domaćini će Vam objasniti kako da do plaže prečicom stignete posle nepunih 300m. Nadomak Vile Estrella Del Mar nalazi se pekara i poslastičarnica, dok je Supermarket Niki na 70m od Vile. U neposrednoj blizini su i restorani, kafići, kao i prodavnice suvenira, apoteke, butici. Ispred same Vile se nalazi prelepo dvorište okruženo drvećem sa jedne strane, dok je sa druge strane takođe dvorišni deo sa velikim stolom, roštiljem i nekim kuhinjskim elementima koji zajedno služe za druženje i uživanje u roštilju u večernjim časovima. Vila poseduje i privatni parking za goste koji dođu svojim privatnim vozilom. Veoma lepi i prijatni studiji pružiće svojim gostima lep i ugodan odmor.

DVOKREVETNI STUDIJI: Dvokrevetni studiji u svom sastavu poseduju dva standard singl ležaja ili jedan francuski ležaj, noćni stočić, kao i noćni sto sa ogledalom i stolicom, ormar, klima uređaj, wi-fi internet konekciju. U sklopu studija je kuhinja koja poseduje rešo sa dve ringle, frižider, kao i neophodno posuđe za dve osobe. Svaki studio poseduje svoje kupatilo sa tušem. Iz sobe se izlazi na terasu, na kojoj je sto sa dve stolice.

TROKREVETNI STUDIJI 1/2+1: Studiji za tri osobe  poseduju dva standard singl ležaja ili jedan francuski ležaj iz kojeg se izvlači jedan dodatni pomoćni ležaj, noćni stočić, kao i noćni sto sa ogledalom i stolicom, ormar, klima uređaj, wi-fi internet konekciju. U sklopu studija je kuhinja koja poseduje rešo sa dve ringle, frižider, kao i neophodno posuđe za tri osobe. Svaki studio poseduje svoje kupatilo sa tušem. Iz sobe se izlazi na terasu, na kojoj je sto sa tri stolice.

*ČIŠĆENJE I PROMENA PEŠKIRA I POSTELJINE JE NA 3 DANA.
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA OPCIONO – 5 EUR DNEVNO (PLAĆA SE NA LICU MESTA).
*KORIŠĆENJE INTERNET KONEKCIJE WI-FI GRATIS

Tasos Apartmani Grcka 2023 - Tasos 2023 Skala Potamia.

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatan prirodu Tasosa, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Tasos 2022. godine. Proverite i naše first minute i last minute cene: Tasos cene. Tasos hoteli. Grcka ostrva. Tasos Last Minute.


Vila Estrella Del Mar Apartman

SADRŽAJ HOTELA

  • Parking