Vila Ilion Luxury Apartman

Asprovalta 2023 – Asprovalta se nalazi u centralnoj Makedoniji, jednoj od 13 oblasti Grčke, nedaleko od Uranopolisa i poluostrva Atos, na oko 70 km od Soluna na putu za Kavalu.719511, 23.  

Vila Ilion Luxury Apartman

Asprovalta 2023 – Asprovalta se nalazi u centralnoj Makedoniji, jednoj od 13 oblasti Grčke, nedaleko od Uranopolisa i poluostrva Atos, na oko 70 km od Soluna na putu za Kavalu. Pripada opštini Svetog Djordja i Soluna, a od Stavrosa je udaljena samo 4km. Asprovalta može da se pohvali lepom peščanom plažom, parkom, kejom sa drvoredom, lepim kućama i uređenim ulicama, velikim brojem prodavnica, taverni i kafeterija. Sve to će učiniti da Vaš odmor u Asprovalti bude nezaboravan. Obala je nagrađivana plavom zastavom Evropske Unije. Peščana plaža dugačka je oko 1 km. Idealno mesto za porodice sa decom i one koji preferiraju mirniji odmor. 

Vila ILION LUXURY je jedan od najkvalitetnijih objekata u ovoj regiji. Kompletno renovirana vila se nalazi u centru Asprovalte, na oko 120 metara od plaže, u drugoj ulici paralelnoj sa prelepim šetalištem na kojem se nalaze mnogobrojne taverne, kafići i prodavnice. Vila raspolaže trokrevetnim i 1/3+1 studijima i apartmanima na prvom spratu. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene, poseduju osnovno opremljenu kuhinju (frižider, rešo, osnovno posuđe i pribor za jelo), kupatilo, fen za kosu, LCD TV i klima uređaj koji je uključen u cenu. Promena posteljine se vrši na 5 dana, a u objektu je na raspolaganju i besplatan Wi Fi internet čija se brzina protoka ne može garantovati. Vila ne poseduje sopstveni parking. Moguće je ubaciti krevetac (na upit).

*ZABRANJENO PRŽENJE RIBE U STUDIJIMA I APARTMANIMA. 
*Klima uređaj je uključen u cenu
*Wi Fi Internet gratis
*GPS koordinate: 40.719511, 23.707243

Asprovalta Apartmani Grcka 2023.

 


Vila Ilion Luxury Apartman