VILA LARA-S

je novoizgradjeni objekat, kategorizacije 3*.   Vila Lara-S je novoizgradjeni objekt, koji u svom sastavu ima studije i apartmane za dve, tri i četiri osobe.  Usluga je najam.

VILA LARA-S

Vila Lara-S, Dobre Vode (Crna Gora) - se nalazi na 130 metara od plaže Veliki Pesak u Dobrim Vodama, koja zbog čistoće vode spada u plaže I kategorije (dužina 480 metara, prosečne širine 29 metara), dok se Dobre Vode nalaze na 8 km od Bara. je novoizgradjeni objekat, kategorizacije 3*.  


Vila Lara-S je novoizgradjeni objekt, koji u svom sastavu ima studije i apartmane za dve, tri i četiri osobe. Svaka smestajna jedinica u svom sastavu ima sopstveno kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje, frižider, mini kuhinju (komplet opremljenu), klima uredjaj (gratis), WiFi internet, i većina smeštajnih jedinica ima pogled ka moru.
Objekat je obezbedjen i od nestašica tekuće vode, jer ima sopstvene rezervoare. Vila Lara-S poseduje lift, recepciju, kao i restoran zatvorenog tipa, dok se u dvorištu nalazi i kutak za najmladje goste. Paarking se može iznajmiti na licu mesta (u neposrednoj blizini)

Plaža Veliki Pijesak je veoma posećena i na njoj gosti mogu naći brojne mini-markete, poslastičarnice, restorane, kafeterije i noćne klubove, pored toga sa nje raznim brodićima možete otići u obilazak Crnogorskog primorja. 

Usluga je najam.


VILA LARA-S

SADRŽAJ HOTELA

  • Igralište za decu
  • Lift
  • Parking
  • Restoran