Gospodar Jovanova 46, 11000 Beograd, Srbija +381 (0) 11 3626-015 Pon - Pet : 09:00-20:00Sub : 10:00-15:00Ned : neradni danEUR : 117.1782

Vila Sirtaki Studios Lassi Apartman

Vila Sirtaki Studios Lassi Apartman

Vila Sirtaki, Lassi, Kefalonija 2024 KEFALONIJA - Kefalonia je najveće Jonsko ostrvo, nalazi se između Lefkade i Zakintosa. primio svoje prve goste. Studiji se nalaze u prizemlju i na spratu.

Vila Sirtaki Studios Lassi Apartman

Vila Sirtaki, Lassi, Kefalonija 2024

KEFALONIJA - Kefalonia je najveće Jonsko ostrvo, nalazi se između Lefkade i Zakintosa. Ostrvo je pretežno planinsko na zapadnoj strani sa prelepim plažama na istočnoj strani. Burna prošlost i bogata istorija učinili su da uz veliki broj istorijskih gradova i spomenika možete oživeti vremena antičkog, rimskog i venecijanskog doba. Danas je Kefalonija najelitnije Jonsko letovalište sa modernim hotelima i luksuznim vilama smeštenim u turističkim oazama.Pored uživanja na plažama pruža Vam se mogućnost avanture i istraživanja ostrva, kako kopnom, tako i sa mora. Kefalonija je jako dobro povezana trajektnim linijama sa ostalim Jonskim ostrvima što Vam pruža mogućnost da upotpunite Vaš odmor.

Vila Sirtaki Studios, Lassi (Kefalonija) je objekat koji je za sezonu 2021. primio svoje prve goste. Sama vila nalazi se u mestu Lassi, ispod glavnog puta, a u centralnom delu pomenutog letovališta. Na samo 50m od vile nalazi se supermarket, dok se na glavnom putu nalaze restorani, kafići i ostali uslužni objekti ovog letovališta. Objekat raspolaže dvokrevetnim studijima koji se nalaze u prizemlju i na spratu. Najbliža plaža Gradakia nalazi se na oko 150m od vile. Studiji se nalaze u prizemlju i na spratu.

Dvokrevetni studio – poseduje 1 francuski ili 2 sing ležaja, TV, orman za stvari, noćni stočić i klima uređaje, kuhinju opremljenu osnovnim posuđem. Takođe, studio poseduje i kupatilo sa tuš/WC, kao i terasu sa garniturom za sedenje.

*WI-FI INTERNET KONEKCIJA JE DOSTUPNA U CELOM OBJEKTU – GRATIS.
*KORIŠĆENJE KLIMA UREĐAJA JE OPCIONO I PLAĆA SE NA LICU MESTA 6 EVRA DNEVNO.
*ČIŠĆENJE I PROMENA POSTELJINE - DVA PUTA U TOKU SMENE.
*KREVETAC- NA UPIT.

Kefalonija Apartmani Grcka 2024. Kefalonija 2024
Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatan prirodu Kefalonije, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Kefalonija 2024. godine, avionom. Proverite i naše first minute i last minute cene: Kefalonija cene. Kefalonija hoteli. Grcka ostrva. Kefalonija Last Minute.


Vila Sirtaki Studios Lassi Apartman