VILLA GRACIA

VILLA GRACIA

Villa Gracia 4*, Budva, Crna Gora - nalazi se u strogom centru Budve, na desetak minuta hoda do Starog grada i nekolike gradske plaže (Slovensaka plaža, Pizzana, Mogren 1 i 2)..

VILLA GRACIA

Villa Gracia 4*, Budva, Crna Gora - nalazi se u strogom centru Budve, na desetak minuta hoda do Starog grada i nekolike gradske plaže (Slovensaka plaža, Pizzana, Mogren 1 i 2). U neposrednoj blizini se nalazi i Hotel Moskva u čijem sklopu je i kafe picerija Piazza, koja je svojim lijepim i prijatnim ambjentom, dobrom hranom i pristupačnim cijenama, omiljeno mesto okupljanja budvana, kako danju, tako i noću. U radijusu od 50-500m od ovih apartmana nalaze se pekara, supermarket, butici, frizersko-kozmetički salon, autobusko stajalište..., ali bez obzira na njihovu blizinu, želimo da naglasimo da se Apartmani ``Villa Gracia`` nalaze u mirnom delu centra grada, u ulici koja je jednosmjerna; i orjentisani su tako da svojim gostima pružaju miran i prijatan boravak uz maksimalnu udobnost i komfor lepo uređenih apartmana.

Sadržaj Ville Gracia: Recepcija, restoran, Wi-fi, parking

Smeštaj:

Objekat raspolaže kapacitetom od 17 dvokrevetnih soba/apartmana (sa i bez pomoćnih ležajeva) i jednim stanom sa odvojenom spavaćom sobom. Svi apartmani su opremljeni izuzetno kvalitetnim materijalima, od podova, koji su rađeni od uvozne španske keramike Porcelnosa i Venis, preko sanitarija u kupatilu, sa potpisom Villeroy & Boch, do posteljine od čistog damasta, peškira i ukusno osmišljenog i precizno izrađenog namještaja, kako bi se gostima, tokom boravka obezbijedio maksimalan ugođaj svim čulima. Svi apartamani poseduju kablovsku TV, klima uređaj, podno grejanje u kupatilima (po potrebi), fen za kosu, mini bar, sef. Čišćenje apartmana i promena peškira vrši se svakog dana, dok se posteljina menja, u zavisnosti od broja noćenja i potreba gostiju, od prilike na svakih 4 – 5 dana

Usluga: Najam ili noćenje sa doručkom


VILLA GRACIA

SADRŽAJ HOTELA

  • Parking
  • Restoran