Villa Lefteris

Santorini se nalazi u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Klima je umerena mediteranska. Od samog centra mesta udaljena je 200m

Villa Lefteris

Santorini se nalazi u Egejskom moru i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Obuhvata teritoriju od oko 96 km2, dužina obale je 69 km. Zapadna strana ostrva, ona koja je okrenuta prema vulkanu je stenovita i strma i naziva se KALDERA. U jugoistočnom delu nalazi se krečnjačka planina Mesa Vouno sa najvišim vrhom Prophitis Ilias. Klima je umerena mediteranska. Tokom leta duva severoistočni vetar poznat po imenu meltemi, a tokom zime temperatura nikada ne ide ispod 10 °C. Kiša pada zimi dok tokom leta nema kišnih dana.Zahvaljujući vulkanskoj aktivnosti, Santorini ima oblik polumeseca, kao i mnoštvo predivnih plaža. Plaža Kamari je možda najposećenija od svih, ali s razlogom – na njoj se nalazi mnogo kafića, restorana i do nje se brzo stiže autobusom ili taksijem.Plaža Vlihada nije toliko pretrpana turistima, jer se do nje može stići samo kolima. Vulkanske stene kojima je okružena i sitan pesak joj daju čar, a mogućnost da iznajmite ležaljke čini Vlihadu idealnu za parove koji žele malo privatnosti i odmora. Crvena plaža je dobila ime po intenzivnoj crvenoj boji stena kojima je okružena. Pošto tamo nema kafića, restorana i sl., popularna je zbog svojih prirodnih lepota. 

Destinacija: Kamari, Santorini, Grčka

Lokacija: Centar turističkog mesta

Usluga: Noćenje

Usluga: najam / noćenje sa doručkom (kontinetalni doručak). Doručak se služi u susednom hotelu Kymata 2*.

Lokacija: vila se nalazi na odličnoj lokaciji u mestu Kamari, na oko 50 m od peščano-šljunkovite plaže i šetališta sa velikim brojem prodavnica, restorana i kafića. Od samog centra mesta udaljena je 200m. Od glavnog grada Fire i litice sa pogledom, do kojih redovno saobraća autobuski prevoz, udaljena je oko 8km, a od aerodroma oko 3km.

Studio: kupatilo, mini kuhinja opremljena osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, sto i stolice za ručavanje, frižider, klima (uz doplatu), balkon ili terasa.

Apartman: kupatilo, spavaća soba, dnevni boravak sa mini kuhinjom opremljenom osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje gde se nalaze 1 ili 2 pomoćna ležaja, sto i stolice za ručavanje, frižider, klima (uz doplatu), balkon ili terasa.

Santorini Hoteli Grcka - Kamari, Santorini letovanje.

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Santorinija, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Santorini letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Santorini cene. Santorini hoteli. Grcka ostrva. Santorini Last Minute.


Villa Lefteris