Zepter Hotel Drina

Zepter Hotel Drina

I u periodu godine bez vegetacije, intenzitet boja fasade od crvenkaste opeke i dalje zadržava upečatljivost u okolnom pejzažu ovog lepog grada. Hotel raspolaže sa teretanom i saunom.

Zepter Hotel Drina

Zepter Hotel Drina 4*, Bajina Bašta (Srbija) - luksuzni i moderan hotel Drina smešten je u samom centru Bajine Bašte (168 km od Beograda i 38 km od Užica), u centru gradskog naselja Bajine Bašte-pešačka zona, u neposrednoj blizini reke Drine, po kojoj i nosi ime, planine Tare i manastira Rača. Zgrada hotela se nalazi između dve glavne ulice grada, naslanja se na pešačku zonu centra i ušuškana je u raskošno zelenilo obližnjih parkova, što eksterijer hotela, u kolorističkom smislu, čini još interesantnijim. I u periodu godine bez vegetacije, intenzitet boja fasade od crvenkaste opeke i dalje zadržava upečatljivost u okolnom pejzažu ovog lepog grada.

Hotel se, sastoji od suterena, prizemlja i tri sprata. Pored 73 moderno opremljene smeštajne jedinice, od kojih su dve apartmanskog tipa, hotel raspolaže i kongresnom dvoranom (kapaciteta 220 mesta), kompletno opremljenom za održavanje kongresa i seminara. Hotel raspolaže sa teretanom i saunom. U restoranu hotela Drina (120 sedećih mesta) mogu se organizovati sve vrste svečanosti, a na jelovniku se nalaze najukusniji domaći i internacionalni specijaliteti pripremljeni na zdrav – Zepter način. Hotel poseduje i piceriju, kao i natkrivenu spoljašnju terasu koja izlazi direktno na glavni trg.

Osim savršenih uslova za aktivan i opuštajući odmor, hotel Drina nudi i sve pogodnosti za smeštaj i ishranu sportista tokom sportskih priprema na otvorenim terenima i u sportskoj hali koja se nalazi u blizini. S obzirom na bogatstvo kulturno-istorijskih i prirodnih resursa u okolini, za goste hotela organizuju se razni izleti po Nacionalnom parku Tara, vožnje čamcima rekom Drinom ili krstarenje jezerom Perućac.

U našem hotelu gosti borave radi odmora, rekreacije i uživanja. Hotel je takođe značajan turistički i zdravstveni centar.

Opis sobe

Standard soba - komforne sa prelepim pogledom na šetalište i  zelena brda iznad desne obale reke Drine, zadovoljavaju sve potrebe udobnog, komotnog i relaksirajućeg smeštaja. Raspolažu prostranom spavaćom sobom i kupatilom, ukupne kvadrature 20-25 m². Sobe su opremljene velikim, udobnim krevetima, garderoberom, kofer stolom, radnim stolom sa stolicom, ogledalom, televizorom, zidnim lampama. Kupatilo je opremljeno kadom i svim pratećim sanitarijama, upotpunjeno kvalitetnom Zepter kozmetikom. Sve sobe su klimatizovane i poseduju telefonsku liniju, WiFi i kablovski internet, kablovsku televiziju, ketler za toplu vodu i mini bar.

Deluxe soba - moderne, prostrane, luksuzno opremljene sobe su predviđene za boravak maksimalno tri osobe. Pozicionirane su tako da imaju puno svetlosti tokom čitavog dana. Veoma su komforne, kvadrature od čak 30m2. Raspolažu spavaćom sobom i kupatilom. Odišu elegancijom modernog nameštaja, a po jedan zid svake sobe krasi unikatni umetnički tapet. Opremljene su udobnim, prostranim krevetima i modernim nameštajem. Prostrana kupatila, kompletno su izrađena od italijanske keramike i imaju tuš kabine u nivou poda. Sve sobe poseduju: mini bar, Zepresso aparat za kafu, klima uređaj, plazma televizor, telefonsku liniju, Wi Fi internet, kablovsku TV.

Apartman - ultramoderni apartmani Zepter Hotela Drina, sa prelepim pogledom na gradsko šetalište i dva obližnja parka, elegancijom i komforom zadovoljavaju sve zahteve i najvećih hedonista. Sastoje se od dve velike prostorije: spavaće sobe i dnevnog boravka, u sklopu imaju i kupatilo i zaseban toalet. Kvadratura apartmana iznosi više od 50m². Pored velikog bračnog kreveta u spavaćoj prostoriji nalaze se i dva solo ležaja, noćne komode, ormar, radni sto, fotelja, ogledalo, zidne lampe… Dnevni boravak krasi raskošna garnitura za sedenje, fotelja, dvosed, stočići, plazma televizor, a lepotu čitavog prostora upotpunjavaju vuneni tepisi, zidne lampe i umetničke slike. Kupatilo i toalet su opremljeni najkvalitetnijom italijanskom keramikom i Zepter kozmetikom.

Svi apartmani poseduju: mini bar, Zepresso aparat za kafu, klima uređaj, plazma televizor, telefonsku liniju, Wi Fi internet, kablovsku TV.


Zepter Hotel Drina

SADRŽAJ HOTELA

 • Bar
 • Fitness centar
 • Lift
 • Parking
 • Pet friendly
 • Prilagođeno osobama sa invaliditetom
 • Restoran
 • Sauna
 • Sef
 • Snack bar
 • TV sala