Larnaka

Larnaka / Kipar

Predivno kompaktna, lako dostupna i zaista autentična, Larnaka je najstarija duša Kipra; najduže kontinuirano naseljeno područje ostrva, sa istorijom koja datira 10 000 godina unazad, i centralno pozicionirano, nudeći jednostavan pristup drugim regionima.
Iako je bogata drevnom kulturom stotina godina kontrastnih civilizacija i arhitekture, Larnaka je takođe uspešan i moderan evropski grad koji nudi najbolje od svih svetova. Karakteristična karakteristika regiona je da će turisti otkriti da ne postoji razlika između odmarališta i grada; meštani i posetioci mogu uživati u istim dnevnim iskustvima šarmantnog i raznolikog mediteranskog grada. Iz dela raznovrsne obale, mešavine tradicionalnih i kosmopolitskih objekata i fascinantnih spomenika, Larnaka besprekorno spaja svoja dva „lica“.

Larnaka Leto 2023

Pripremili smo za Vas bogat izbor vrhunskih hotela za Larnaka letovanje 2023. godine, u aranžmanima avionom (direktni čarter letovi). Pogledajte i naše first minute i last minute aranžmane: Larnaka 2023. Larnaka Kipar Leto 2023. Larnaka Hoteli.