HOTEL RADISSON BLU

HOTEL RADISSON BLU

Hotel  Radisson Blu Hotel, Larnaca (Kipar) koji ima 5 zvezdica, nudi smeštaj sa pogledom na luku, a nalazi se u centru Larnake, odakle se lako stiže do svih atrakcija u ovom gradu. Osim toga, na 5

HOTEL RADISSON BLU

Hotel  Radisson Blu Hotel, Larnaca (Kipar) koji ima 5 zvezdica, nudi smeštaj sa pogledom na luku, a nalazi se u centru Larnake, odakle se lako stiže do svih atrakcija u ovom gradu. Gostima je na raspolaganju moderni spa centar sa 4 prostorije za tretmane i fitnes centrom.

Sobe i suite jedinice u objektu Radisson Blu Hotel, Larnaca uređene su sa ukusom i uključuju vrhunske tehnološke i moderne sadržaje. Svaka smeštajna jedinica sadrži smart TV sa filmovima u sobi, besplatan WiFi i elegantno kupatilo opremljeno tušem sa efektom kiše. Suite jedinice imaju zaseban dnevni boravak sa sopstvenim smart TV-om. Gosti mogu da uživaju u veličanstvenom pogledu na more i grad sa svog sopstvenog balkona.

U restoranu koji ima panoramski pogled na Larnaku služi se veliki izbor veoma ukusnih jela za ručak i večeru, kao i obilan doručak. Krovni bar je smešten na 16. spratu i nudi specijalne koktele i suši.

Gosti mogu da koriste fitnes centar sa vrhunskim spravama za vežbe opterećenja i kardio vežbe. Osim toga, na 5. spratu hotela je dostupan i dobro opremljen poslovni centar.

Plaža Finikudes, označena Plavom zastavicom, udaljena je 2,5 km, dok se do živahne Aja Nape stiže za 30 minuta vožnje.