Tolo Peloponez

Tolo Peloponez / Grčka

Poluostrvo Peloponez se nalazi na jugu Grčke. Za njega može da se kaže i da je ostrvo, od kada je prokopan Korintski kanal, jer ga sa ostalim delovima Grčke povezuju samo mostovi preko ovog kanala, kao i most Rio Antirio kod Patre. Na Peloponezu preovlađuje planinski reljef, mada ima i plodnih ravnica. Sa četiri poluostrva okrenuta ka jugu: Epidauros, Mesinija, Mani i Argolida, i zalivima, izgleda kao list platana i to je razlog zašto se ranije zvao Morias.

Tolo je veoma prijatno mesto za boravak i pravi odmor. Priroda mu je podarila divnu plažu, par slikovitih ostrva, i veći deo terena gde se proteže naselje je brdovit ali put je uglavnom u ravnici. Plaža u Tolu se zove Psili Amos, duga je skoro kilometar, peščana je, sitan pesak je veoma prijatan za hodanje i većim delom plaže je i u vodi sitan pesak sve do dubine.

Tolo Grcka Hoteli 2024

Pogledajte našu ponudu hotela za letovanje 2024. godine u ovom prijatnom grčkom letovalištu. Aranžmani su sopstvenim prevozom. Pogledajte cene aranžmana, kao i naše first minute i last minute ponude. Tolo Peloponez Letovanje 2024.

1 Hoteli
Vrsta objekta
Kategorija hotela

 Možda ćete biti zainteresovani i za