Best Western Galaxy Beach Resort Hotel

Ovde se može uživati u grčkoj kuhinji, a nalazi na 550 metara od plaže Laganas. Ovaj smeštaj se nalazi na 5 minuta hoda od Istorijskog ratnog muzeja. Giannis je na 550 metara od hotela.

Best Western Galaxy Beach Resort Hotel

Best Western Galaxy Beach Resort Hotel 4,5*, Laganas (Zakintos) - smešten na 1 km od plaže Laganas na ostrvu Zakintos, hotel nudi besplatno samostalno parkiranje, otvoreni bazen i prostor za sunčanje na čitavoj teritoriji hotela. Ovde se može uživati u grčkoj kuhinji, a nalazi na 550 metara od plaže Laganas.

Ovaj smeštaj se nalazi na 5 minuta hoda od Istorijskog ratnog muzeja. Peščana plaža udaljena je gotovo 7 minuta hoda od hotela. 

Hotel na raspolaganju ima 110 soba sa panoramskim pogledom na more. Dodaci za poboljšanje vašeg boravka uključuju toaletne potrepštine i fen za kosu.

U restoranu se služi doručak na bazi švedskog stola. Gosti mogu uživati u obroku u lounge restoranu ili u piću u snek baru. Bar nudi pikado i bilijar, kao i niz alkoholnih pića. Giannis je na 550 metara od hotela. U ovom atraktivnom prostoru dostupni su automobili za iznajmljivanje, a mogu se organizovati jahanje, planinarenje i boćanje. Takođe, gosti mogu da vežbaju u teretani.