Cretan Dream Royal Hotel

Cretan Dream Royal Hotel 4* – Krit (Kato Stalos) Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Max.

Cretan Dream Royal Hotel

Cretan Dream Royal Hotel 4* – Krit (Kato Stalos)

Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Max.širina ostrva je 60 km a max. dužina jje 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala, i dužine od 1046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu iima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Heraklion.

U regiji Hanja, na zapadnoj strani ostva, dominiraju impresivne Bele Planine (eng.White Mountains; gr. Lefka Ori) i poznati Nacionalni park. Regija Hanja omogućava turističke usluge i aktivnosti svih vrsta, koje zadovoljavaju sve izbore. Čarobne peščane plaže Balos, Elafonisi su u ovoj regiji.

Destinacija: Kato Stalos, Hanja, KRIT, GRČKA

Lokacija: Preko puta plaže (prelazi se ulica)

Usluga: Polupanison (doručak/večera –švedski sto – samoposluženje) 

Lokacija: na blagom uzvišenju, 50m od peščane plaže Stalos (prelazi se ulica) do koje postoji i pešački podzemni prolaz, 6km od grada Hanje, 21km od aerodroma.

Hotelski sadržaj: recepcija, 2 restorana, bar na terasi i pored bazena, bazen, dečije igralište i bazen, menjačnica, mini market, wellness i fitness centar, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi besplatno u javnim prostorijama, parking.

Sobe: klima uređaj (besplatno), SAT TV, telefon, radio, Wi-Fi, radio, sef (besplatno), mini bar, mini kuhinja opremljena osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, fen, balkon/terasa.

Krit Hoteli Grcka - Krit avionom hoteli.

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Krita, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Krit letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Krit cene. Krit hoteli. Grcka ostrva. Krit Last Minute.


Cretan Dream Royal Hotel

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Bilijar
  • Fitness centar
  • Igralište za decu
  • Parking
  • Restoran
  • Stoni tenis
  • Wellness centar