Dolphyn Hotel Apart

Dolphyn Hotel Apart – Pigadia, Karpatos   Karpatos pripada grupi ostrva Dodekaneze u južnom delu Egejskog mora. Glavni grad ostrva je Karpatos ili Pigadija. Obala ostrva je srednje razuđena.

Dolphyn Hotel Apart

Dolphyn Hotel Apart – Pigadia, Karpatos

 

Karpatos pripada grupi ostrva Dodekaneze u južnom delu Egejskog mora. Glavni grad ostrva je Karpatos ili Pigadija. Ostrvo je udaljeno podjednako od Rodosa i Krita, a najbliže značajnije ostrvo je Kasos udaljeno 10 km jugozapadno.

Obala ostrva je srednje razuđena. Ostrvo se prostire 50km u pravcu sever-jug i svega 5-10 km u pravcu istok-zapad. Bogato je malim plazama. Klima Karpatosa je sredozemna sa dugim, sušnim letima i blagim i kišovitim zimama. Na ostrvu se najvise gaje masline i vinova loza.

Karpatos je podeljen na 10 mesta. Sva mesta su građena u tradicionalnom stilu. Na jugoistoku ostrva se nalazi glavni grad i glavna luka Karpatos ili Pigadija. Grad je okružen mestima Menetes, Arkasa, Aperi, Volada, Otos i Piles. Na severu se mogu naći mesta Mesori, Spoa i Olimpos, poslednje mesto na severu poznato po folkloru i tradicionalnoj arhitekturi. Postoje dve luke na ostrvu, jedna je u glavnom gradu Karpatos, a druga je Diafani, na severu ostrva u blizini Olimposa.

 

Usluga: Najam

Lokacija: Nalazi se u centru grada Pigadia u blizini šetališta pored mora gde su kafići, restorani, prodavnice. Na malom uzvišenju je (oko 50m) iznad luke, na oko 500m od početka gradske plaže i 13km od aerodrome.  

Sadržaj: mala recepcija, wi fi besplatno.

Studija imaju mini kuhinju opremljenu osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, kupatilo, fen, telefon, TV, klima (uz doplatu), sef (uz doplatu), WiFi besplatno, balkon. 

Apartmani imaju mini kuhinju opremljenu osnovnim posudjem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, odvojena spavaća soba, kupatilo, fen, telefon, TV, klima (uz doplatu), sef (uz doplatu), WiFi besplatno, balkon. 

Sva studija i apartmani imaju pogled na more.

Karpatos Hoteli Grcka - Pigadia, Karpatos letovanje.

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Karpatosa, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Karpatos letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Karpatos cene. Karpatos hoteli. Grcka ostrva. Karpatos Last Minute.


Dolphyn Hotel Apart