EL MOURADI SKANES

El Mouradi Skanes 4* LOKACIJAHotel se nalazi na peščanoj plaži. Idealan je za porodični odmor. Prikladan je za ljubitelje golfa jer se nalazi u blizini dva golf terena

EL MOURADI SKANES

El Mouradi Skanes 4*

LOKACIJA
Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Idealan je za porodični odmor. Prikladan je za ljubitelje golfa jer se nalazi u blizini dva golf terena.Udaljen je oko 8 km od centra Susa i oko 12 km od centra Monastira. Transfer  od aerodroma u Tunisu traje oko dva i po sata, od Enfide oko 1 sat, a od Monastira 15 minuta.

HOTELSKA PONUDA
Hotel sadrži salon lepote, spa centar, tursko kupatilo, saunu, teretanu,  suvenirnice, diskoteku, ambulantu, menjačnicu, prostoriju za prtljag, sef u sobi (uz doplatu). Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju: 3 restorana,  4 bara, mavarski caffe. Usluga pranja i peglanja veša (uz doplatu).

Otvoren  i zatvoren bazen, dečiji bazen, 2 teniska  terena,  mini golf,  košarkaški  teren,  stoni tenis,  bilijar, pikado, vodeni sportovi,  animacija za decu, mini klub za decu, mini disko – sve su to sadržaji za potpunu relaksaciju duše i tela.

SMEŠTAJ
Raspolaže sa 398 dvokrevetnih, 57 trokrevetnih soba i 50 apartmana. Sobe su klimatizovane i imaju balkon ili terasu, kupatilo, telefon, sat tv, mini frižider.

USLUGA
All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

OVAJ ARANŽMAN SE NE MOŽE KORISTITI U SVRHU ZAMENSKOG PUTOVANJA!!!

Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Organizatora putovanja OTP  177/2020
Turisticka agencija “ SOLE AZUR“ nastupa u svojstvu posrednika!


EL MOURADI SKANES