Hotel Ariadne

Hotel Ariadne 2* (Platanes, Krit) -  nalazi se u letovalištu Platanjas, 2 km od grada Retimna (5km od centra).  Plaža je udaljena 150 metara, aerodrom Hanja 40km a aerodrom Heraklion 58km. godine

Hotel Ariadne

Hotel Ariadne 2* (Platanes, Krit) -  nalazi se u letovalištu Platanjas, 2 km od grada Retimna (5km od centra). U blizini hotela, nalaze se supermarketi, prodavnice, kafići, restorani, barovi i noćni klubovi, bankomat, stanica javnog autobuskog prevoza se nalazi u blizini, prevoz ide do grada svakih 20ak minuta.  Plaža je udaljena 150 metara, aerodrom Hanja 40km a aerodrom Heraklion 58km.

Hotelski sadržaj: Hotel je kompleks koji se sastoji od 4 krila, sa bazenom u centru. Poslednji put je renoviran 2015. godine. Recepcija, prostor za doručak, TV, video, Wi-Fi u salonu i na bazenu, glavni bar, snack bar, restoran, bazen sa delom za decu i ležaljkama i suncobranima, prostor za sedenje, terasa restoran.
Sobe: Svi studiji su sa pogledom na vrt i bazen i imaju otvorenu površinu: soba moderno opremljena sa 2 kreveta, 1 kauč / krevet, ormar, sef, kupatilo sa tuš kabinom, čajna kuhinja, trpezarija, klima, fen za kosu, telefon, Sat Tv i balkon.
Dvosobni smeštaj apartman: za 2-4 osobe Svi apartmani su s pogledom na vrt ili bazen, na planinu ili na more. Imaju spavaću sobu i dnevni boravak sa modernim nameštajem. Spavaća soba: 2 kreveta, ormar, sef, prostor za prtljag i telefon. Dnevni boravak: 1 krevet, 1 krevet, čajna kuhinja, trpezarija, kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, Sat TV i balkon.
Usluga: Noćenje s doručkom (kontinentalni). Mogućnost doplate za polupansion (doručak i večera).