Manias ApartHotel

Manias Aparthotel – Agia Marina, Krit Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Max. Krit hoteli.

Manias ApartHotel

Manias Aparthotel – Agia Marina, Krit

Sa površinom od 8.261 km2 ostrvo Krit je najveće ostrvo u Grčkoj i peto ostrvo u Mediteranu posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra. Nalazi se na raskrsnici tri kontinenta Evrope, Azije i Afrike. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko. Max.širina ostrva je 60 km a max. dužina jje 260 km. Obala je vrlo razuđena sa dosta zaliva, poluostrva, rtova i uvala, i dužine od 1046 km. Krit ima blagu mediteransku klimu. Na ostrvu iima oko 500.000 stanovnika koji uglavnom žive u gradovima. Glavni grad ostrva je Heraklion.

U regiji Hanja, na zapadnoj strani ostva, dominiraju impresivne Bele Planine (eng.White Mountains; gr. Lefka Ori) i poznati Nacionalni park. Regija Hanja  omogućava turističke usluge i aktivnosti svih vrsta, koje zadovoljavaju sve izbore. Čarobne peščane plaže Balos, Elafonisi su u ovoj regiji.

Destinacija: Agia Marina, KRIT, GRČKA

Lokacija: Centar turističkog mesta

Usluga: Najam

Lokacija: Hotel apartmanskog tipa se nalazi u centru mesta Agia Marina, na oko 100m od peščane plaže,12km od grada Hanja i 24km od aerodroma.

Sadržaj: Hotel ima recepciju, TV salu, Wi-Fi (besplatan), sef (uz doplatu).

Studija: Kupatilo, klima (uz doplatu), sef (uz doplatu), sat TV, mini kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, frižider, trpezarijski sto, balkon/terasa sa garniturom za sedenje.

Apartmani: imaju dnevnu i odvojenu spavaću sobu, kupatilo, klima (uz doplatu), sef (uz doplatu), sat TV, mini kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, frižider, trpezarijski sto, balkon/terasa sa garniturom za sedenje.

Krit Hoteli Grcka - Krit avionom hoteli.

 

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Krita, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Krit letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Krit cene. Krit hoteli. Grcka ostrva. Krit Last Minute.


Manias ApartHotel

SADRŽAJ HOTELA

  • TV sala