Sun Beach Kompleks Hotel

Sun beach kompleks – Pigadia, Karptos Karpatos pripada grupi ostrva Dodekaneze u južnom delu Egejskog mora. Glavni grad ostrva je Karpatos ili Pigadija. Obala ostrva je srednje razuđena.

Sun Beach Kompleks Hotel

Sun beach kompleks – Pigadia, Karptos

Karpatos pripada grupi ostrva Dodekaneze u južnom delu Egejskog mora. Glavni grad ostrva je Karpatos ili Pigadija. Ostrvo je udaljeno podjednako od Rodosa i Krita, a najbliže značajnije ostrvo je Kasos udaljeno 10 km jugozapadno.

Obala ostrva je srednje razuđena. Ostrvo se prostire 50km u pravcu sever-jug i svega 5-10 km u pravcu istok-zapad. Bogato je malim plazama. Klima Karpatosa je sredozemna sa dugim, sušnim letima i blagim i kišovitim zimama. Na ostrvu se najvise gaje masline i vinova loza.

Karpatos je podeljen na 10 mesta. Sva mesta su građena u tradicionalnom stilu. Na jugoistoku ostrva se nalazi glavni grad i glavna luka Karpatos ili Pigadija. Grad je okružen mestima Menetes, Arkasa, Aperi, Volada, Otos i Piles. Na severu se mogu naći mesta Mesori, Spoa i Olimpos, poslednje mesto na severu poznato po folkloru i tradicionalnoj arhitekturi. Postoje dve luke na ostrvu, jedna je u glavnom gradu Karpatos, a druga je Diafani, na severu ostrva u blizini Olimposa.

U trenutku kada dotaknete njegovo tlo, osvojiće vaše srce raznolikim predelima i neobično ljubaznim domaćinima obuzeće vas osećaj domaće atmosfere. Vreli zraci sunca vodiće vas na plaže, lepe kao da ih je oblikovala sama božanska ruka. Vruć, beli piesak, a ponegde i šljunak, milovaće vaša stopala i teško ćete odoleti blagom dodiru talasa i morskom plavetnilu. Otkrivanje sveta u unutrašnjosti ostrva, s njegovim hladnim izvorima, usamljenim kapelicama i pogledom na obalu koja oduzima dah, samo je jedna od mogućnosti letovanja na ovom ostrvu.

Usluga: Najam

Lokacija: Hotel se nalazi na 50m od gradske peščane plaže (prelazi se ulica), na oko 950m od samog početka grada i na 1.5km od šetališta pored mora sa brojnim tavernama i restoranima. Od aerodroma je udaljen 13km.

Sadržaj: recepcija, sef (uz doplatu), dvorište sa roštiljem koji gosti mogu koristiti.

Studija: kupatilo, fen, klima (uz doplatu), mini kuhinju opremljenu osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje, WiFi (besplatno), balkon/terasa

Apartmani: mini kuhinja opremljena osnovnim posuđem za kratku pripremu laganih obroka uz vremenski minimalno kuvanje – odvojena od spavaće sobe, kupatilo, fen, klima (uz doplatu), WiFi (besplatno), balkon/terasa. Sva studija i apartmani imaju pogled na more.

Karpatos Hoteli Grcka - Pigadia, Karpatos letovanje.

 

 

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatnu prirodu Karpatosa, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Karpatos letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Karpatos cene. Karpatos hoteli. Grcka ostrva. Karpatos Last Minute.


Sun Beach Kompleks Hotel