Hotel Sirines

Hotel Sirines 2* - Potos, Tasos Hotel “Sirines“ se nalazi na ulazu u Potos, na 80m od peščano-šljunkovite plaže i jedan je od najkvalitetnijih smeštaja u Potosu.. Tasos hoteli.

Hotel Sirines

Hotel Sirines 2* - Potos, Tasos

Hotel “Sirines“ se nalazi na ulazu u Potos, na 80m od peščano-šljunkovite plaže i jedan je od najkvalitetnijih smeštaja u Potosu. Od najstrožijeg centra je udaljen nekih 200 metara i isto toliko od gradske plaže. Mala plažica ispred vila “Papaikonomu“ i plaža hotela “Alexandra beach“ su takođe veoma blizu. Najbliža pekara, super-market, apoteka, butici su na nekih stotinak metara od hotela.

Hotel ima dvadesetak studija i jedan apartman. Terase su veoma prostrane sa udobnom garniturom za sedenje i uživanje. Apartman je takodje prostran i sastoji se iz dve prostorije. U jednoj se nalazi francuski ležaj, a u drugoj koja je od prve odvojena drvenim zastakljenim pregradnim zidom, sofa na rasklapanje za dve osobe. Naročito je interesantan balkon apartmana koji je zaista ogroman. Površina balkona je ista kao površina studija u nekim drugim vilama. Balkon gleda prema ulici, parkicu i parkingu, na njemu su ležaljke i suncobrani..

Sadržaj hotela: klima u javnim delovima hotela, bar, deo dvorišta za roštilj, veliki hol, parking, služenje u sobama, sef na recepciji, ležaljke i suncobrani na bazenu, bar na bazenu, wifi internet…

U sobama: kuhinja (el. šporet sa 2 ringle, posuđe), aparat za kafu/čaj, klima, SAT TV, mini frižider, kupatilo (tuš), fen, sef (besplatno), Wi-Fi internet, daska za peglanje, balkon/terasa. 

Studio sobe su veoma prostrane i sadrže kuhinju, kupatilo, veliki francuski ležaj i kauč na rasklapanje za dve osobe. 

Apartman se sastoji iz dve prostorije. Salon sa kaučem na razvlačenje i spavaća soba sa bračnim krevetom.

Mezoneta: mogu imati pogled ka planini ili moru. Mezoneta se sastoji od jedne prostorije u donjem nivou od oko 35 kvadrata, sa jednom sofom i 2 kreveta, balkon, kuhinja i kupatilo,i galerije na gornjem nivou, od oko 12 kvadrata, gde se nalaze jos 2 lezaja ili francuski krevet.

Tasos Hoteli Grcka - Tasos Potos.

Morate iz prve ruke iskusiti prelepe plaže, neverovatan prirodu Tasosa, i jednostavno, opušten odmor. Pogledajte našu ponudu aranžmana za Tasos letovanje. Proverite i naše first minute i last minute cene: Tasos cene. Tasos hoteli. Grcka ostrva. Tasos Last Minute.


Hotel Sirines

SADRŽAJ HOTELA

  • Bar pored bazena
  • Bazen
  • Parking
  • Suncobrani i ležaljke